Mēs dzīvojam vēsturiskā laikā- savām acīm vērojam krievijas sabrukumu.

Andis Atvars

Karoč, Lohi Jūs, zinat ko teikšu jums, pamuļķi!(C)

Karoč, mazohists parādījies forumā. Es citādāk tādu muļķīgu izgājienu nespēju novērtēt. Īstenībā viss ir pavisam vienkārši - nu nav nekādu uzvaru Ukrainai, tādēļ bija kas lietas labā jādara un forumam pieslēdzās troļļu fermas uzraugs, kurš lai glābtu nojūgušos dža-veidīgos, nozemina visus līdz viņu līmenim. ... "un tagad pridurki dzīvojiet draudzīgi tālāk". Vienīgais kas iztrūka, aicinājums draudzīgi viens otram atsūkāt, jo lai par ko vienotos, ir kas vienojoš jāveic :))) .

29.maijs 2023, 19:43
Marcis Dzelme

Ej tak dirst debilas Atvars,un krievs jau sen to karu ar Ukrainu ir padirsis un tu atsukat tikai  saviem debilajiem neta draugiem.

30.maijs 2023, 7:13
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme vienīgais ko jūs mākat tas ir palaist muti, diemžēl pa to jums būš jāatbild.

30.maijs 2023, 7:27
Jelena Sergejeva

"gudrais" Atvar, mani senči visi ir bijuši krievi.Toties Tev varētu būt problēma ar nacionilitātes noteikšanu. 

31.maijs 2023, 17:44
Jelena Sergejeva

Antru... Koroč, ja  nemāki rakstīt, tad Tu esi cool reperis,jēēē.

31.maijs 2023, 19:10
Andis Atvars

"Tev varētu būt problēma ar nacionilitātes noteikšanu." (C)

Vidējā Latvijas "pastala" nesanāk? "Pastalas", pavisam konkrēti, nav latvieši, bet pēc atomkara ievesti bioroboti, kuri ieprogrammēti meklēt sev vagarus/elkus...

3.jūnijs 2023, 12:57
Aleksandrs78

Jelena Sergejeva

"gudrais" Atvar, mani senči visi ir bijuši krievi.Toties Tev varētu būt problēma ar nacionilitātes noteikšanu. 

 

Domāju, ka nav problēmu ar šī kremlinu algotņa sugas noteiksanu, jo tik nekaunīgi līka snuķa tekstus tikai šo suga birdina un tikai, kad jutas droši nomaskējušies! Viņi domā, ka ir nomaskējušies un ka to sugasbrāļi dienestos tos paglābs, bet tie ir maldi-tas tikai laika jautājums!

3.jūnijs 2023, 14:56
DŽA

Ha, vibljadoks atvars jau atomkarā pabijis:)))

atvar, dauni, vārds "pastala", ir apzīmējums tiem mēsliem, kuri, it kā, ir dzimuši latvieši, bet nicina visu latvisko! Tu, ujebok, atbilsti tam apzīmējumam- piedirsta pastala, pilna ar utīm. Nožēlojami. 

3.jūnijs 2023, 15:49
Andis Atvars

Tante AB jūs pati arī saprotiet, ko esiet uzrakstījusi?

"līka snuķa...  " (C)

Hui cik neglīti par "pareizo" tautiņu izsakaties. Kas attiecās uz mani, tad man ir vēl antīkas pasaules dievu deguns, bez grāvja starp degunu un pieres daļu.

"jutas droši nomaskējušies" (C)

Andis nemaskējas aiz izdomātiem vārdiem un tad vēl virtuāli dzimumu maina, kā dariet jūs.

3.jūnijs 2023, 15:56
Andis Atvars

"visu latvisko" (C)

Kaut ko no latviskā uzrakstīt spējiet vai tik apavos dirst? 

3.jūnijs 2023, 15:59
Marcis Dzelme

Atvars debilas gondons pats vari dirst savus apavos un pasvecini savu neta draugu gondonu Gutmani.

3.jūnijs 2023, 19:59
Andis Atvars

Piedirstā pastala pati pieteicās. Interesanti vienīgi, kādēļ tik ilgi klusēja - galvenajam pederastam izpūtēju tīrīja?

3.jūnijs 2023, 20:24
Aleksandrs78

 

"līka snuķa...  " (C)

Hui cik neglīti par "pareizo" tautiņu izsakaties. Kas attiecās uz mani, tad man ir vēl antīkas pasaules dievu deguns, bez grāvja starp degunu un pieres daļu.

"jutas droši nomaskējušies" (C)

Andis nemaskējas aiz izdomātiem vārdiem un tad vēl virtuāli dzimumu maina, kā dariet jūs.

Neviens nezina kas tas "Andis, kas nemaskējoties", par ko kremlins beidzot trešajā personā izmuldās, bet fakts, ka iepuvis kremlins andrjuxa vodovorots tēlo te īstu cilvēku-latvieti1 Kangarstila personāzu, kas psrs laikā izdabājot okupantiem, sajucis prātā, kas sajūtams no katra vecā kremlina smirdonīgā vārdeļa! Un tieši tāpēc taisnojas par savu te neredzamo "antīko" snuķi un brēc par savu nemaskēšanos, jo ir stulbi pārliecināts par savu dižo anonimitāti! Katram šādam okupantu salašņam, mūsu un ukraiņu tautas atklātam ienaidniekam un kremļa vadoņa pakaļas bučotājam ir jādod pretspars visos iespējamajos civilizētos veidos! Kaut kara un iespējamu militāru konfliktu gadījumā var arī citādi.

 

4.jūnijs 2023, 0:57
Andis Atvars

Nu tad beidzot visu pareizi, par sevi uzrakstījāt, tik nevajag to piedēvēt man. Ar iesauku maiņu (Skolotājs AB uz Aleksandrs78 ) jau jūs noņematies, ne es. Un veca vdk stukačene arī esiet, tā kā pie jaunās iesaukas piekabinātais 78 arī jums nepalīdzēs. Lai arī Dža/Mārcis/Modris ar smadzeņu jaudu lepoties nevar, taču viņa tekstos nav tās vecuma piegaršas kas jums. Sāku domāt, cik tad jums īsti gadi - pāri 70...  un tad sapratu, ka 78 varētu nebūt dzimšanas gads, bet vecums , lai arī es domāju, ka jums varētu būt kādi 76/77 gadi un būsiet no Latgales puses, jo tur jau vislielākā problēma ar vdk čekistiem. To 78 izvēlējaties, lai padarītu sevi jaunāku un nebūtu iespējas kļūt par čekas stukačeni.

"mūsu un ukraiņu tautas atklātam ienaidniekam un kremļa vadoņa pakaļas bučotājam ir jādod pretspars visos iespējamajos civilizētos veidos!" (C)

Ar "mūsu" ir domāta "līko snuķu" tautiņa? Ienaidnieks?! Es nevienai tautai neesmu ienaidnieks, bet esmu ienaidnieks fašistiskām-sātaniskām ideoloģijām.

"vadoņa pakaļa" ? Jebkurā jautājumā jāgriežas pie profesionāļiem. Gribiet tikt pie Putina pakaļas? Forumā ir pakaļu speciālisti, kuri vai katrā komentārā sevi par tādiem reklamē . Pie tiem tad pēc padoma vērsieties ;) .

4.jūnijs 2023, 10:57 (4.jūnijs 2023, 11:08 - labots)
Marcis Dzelme

Atvars debilas gondons un labak vispar neko nedoma un pasveicini savi neta draugu debilo gondonu Gutmani.

4.jūnijs 2023, 13:22
Andis Atvars

Nē, nē, ne tā Mārci, tante AB grib tikt pie Putina pakaļas un jūsu pienākums, kā ekspertam pakaļu jautājumā, ir večai palīdzēt ;) .

4.jūnijs 2023, 15:21
Jelena Sergejeva

Atvar, par Jūsu līko degunu un naciolitāti, šaubas nebija. Savā laikā Staļins visu noorganizēja, tad sekoja Berija. Būtu ar ko lepoties. 

4.jūnijs 2023, 15:38
Andis Atvars

"Atvar, par Jūsu līko degunu un naciolitāti, šaubas nebija." (C)

Nu nav jums tomēr spējas iejusties otra ādā vai arī neesiet pat mēģinājusi to darīt. Lai arī man tādas spējas ir iejusties otra ādā un vairums gadījumos mans vērtējums ir galvenos vilcienos patiess, taču ir bijuši gadījumi, kad mans vērtējums ir bijis pilnīgi garām. Piemēram, bija jaunā darba vietā ar nepazīstamas jārunā pa telefonu. Otrā vada galā man atbildēja kāda visai valdonīgā, asā un skaļā balsī. Kads man bija pārsteigums, ka realitātē skaļās, valdonīgās un asās balss īpašniece bija vienkārša, maza auguma bumbiņa, bet es jau iztēlojos, ka būs Uļjana Semjonova.

"Savā laikā Staļins visu noorganizēja, tad sekoja Berija. Būtu ar ko lepoties." (c)

Domāju, ka mums par viņiem ir visai izkropļots priekštats. Bet man neeksistē elku un autoritātes, ikvienu vērtēju pēc to darbiem. 

 

4.jūnijs 2023, 17:33
DŽA

atvars pakaļā iebāza puļķi, krievijas karoga krāsās. Jo tas nav, kaut kāds, slikto rietumu puļķis! Pat pats putins, un visa krievijas dome, tādus dirsā bāž:))) labs puļķis esot.

5.jūnijs 2023, 20:52
Aleksandrs78

Par vēl viena aldertmanes,jurkāna,urbanoviča,elksniņa utt. pērkamo tipu publisko neta smirdoņu!

No Latvijas aizmukušais caurkritušais politiķis gobzems reklāmveidā, publiski vēršas pie latviešiem: Krievi nav vainojami pie visām latviešu nelaimēm:

"Latviešiem nekas nevar mainīties, ja tie turpina dzert, būt skaudīgi, dusmoties pat uz sevi un nespēt ielaist sevī dzīvesprieku, nemīlēt bērnus un it visā vainot visus citus. Un krievi nav vainojami pie visām latviešu nelaimēm.

7.jūnijs 2023, 1:41

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas