Mēs dzīvojam vēsturiskā laikā- savām acīm vērojam krievijas sabrukumu.

DŽA

Kremļa fašistu režīms, izlēma trijās dienās okupēt Ukrainu. Neizdevās, Ukraina ir stipra. Ko mordoras fašisti paveica? Sagrāva Ukrainas pilsētas, nogalināja daudz civiliedzīvotāju, izvaroja un laupīja. Bet Ukrainu neuzvarēt!

Tagad karš nāk atpakaļ uz fašistu krieviju. Belgorodas apgabalu kontrolē "Krievu brīvprātīgo korpuss", jā, ar bruņutransportieriem, kaujas tehniku. Smieklīgi, uz jautājumu- kur dabūjāt kaujas mašīnas, viņi atbildēja- putins tak teica, ka veikalos var nopirkt :) tur ar nopirkām. 

Demokrātija nesāk karu ar demokrātiju. Karu sāk diktatūras, totalitāri režīmi. Kremļa fašisti iebruka Ukrainā, plaukstošā un demokrātiskā valstī. Ko fašisti panāca? To, ka krievija vairs neeksistē "De jure". De facto? Teroristu perēklis, kura virsvadonis ir izsludināts starptautiskajā meklēšanā! 

Tagad varam vērot ļaunuma impērijas sabrukumu. 

25.maijs 2023, 18:45 (25.maijs 2023, 19:04 - labots)
V ilis Gutmanis

Un atkal salti meli. Par to ka trijās dienās okupēs Ukrainu neviens izņemot rietumu pļutīzerus nerunāja. Ja iet runā par sagrautajām pilsētām un bojā gājušiem civiliedzīvotājiem tad derētu atcerēties ka varenā ukraiņu armija izvietoja savu tehniku pie dzīvojamām mājām un civiliedzīvotājus izmantoja kā vairogu, tā starp citu darija Hitleriskās vācijas karaspēks dzenot sev pa priekšu civiliedzīvotājus. Ja runājam par Belgorodas notikumiem tad nesmīdinat ar mūsu mēdiju un ukraiņu pasaku pārstāstiem. Nu un beidzot jums tā gribās novelt vainu par konflikta sākšanos uz Krieviju ka galīgi negribat atcerēties to faktu ka astoņus gadus jūsu demokrātiskais Kijevas režīms slepkavoja Donbasā paši savus pilsoņus, pret ko tā starp citu iestājās Krievija. Tagad it kā visa Eiropa ar ASV priekšgalā grūž iekšā ieročus un naudu pat daudzi karot gribētāji skrien uz Ukrainu kur daži paliek zeme bet citi atgriežās dabūjuši pa dibenu. Rezultāts lielas runas par uzvarām kuru faktiski nemaz nav. Viss ko Ukraina var tas ir mēginājums no mušas uzpūst zīloni. Tā kā atliek nedaudz pagaidīt un jūsu cēlie ukru demokrāti sēdēs krātiņos kā tādi mēŗkaķi zooloģiskajā dārzā.

26.maijs 2023, 7:42 (26.maijs 2023, 7:45 - labots)
Marcis Dzelme

Ej dirst debilas kremlins Vilis Gutmanis un tak beidz te neta dirst savus debilos murgus un visi jau tic Ukrainas uzvarai un pasveicini savus paris debilos neta draugus.

26.maijs 2023, 9:02
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme kad vienreiz jūs iemācīsaties oponēt bez rupjībām? Jūs ticat Ukrainas uzvarai, es diemžēl nē. Pie kam varu pamatot savus vārdus un spriedumus uz ko jūs diemžēl neesat spējīgs. Iesaku nesaukt savus oponentus par debīliem jo realitātē saskaroties ar  kādu kuram nepatiks ka jūs saucat viņu par debīlu ņems un vienkārši sados jums pa muti.

26.maijs 2023, 11:27
Marcis Dzelme

Aizver savas smirdigas zaunas debilas kremlins un jadut ir smagi gargi slimam, lai 3 dienas ienamtu Kijevu un tu debilas pederasts laikam nesaproti, tas ko krievi dara Ukraina ir genocids pret visu Ukrainas tautu tev debilajam idiotam etniska dzimetene 100% tava Rossija un pasveicini savus paris debilos neta draugus Vilis Gutmanis.

26.maijs 2023, 13:03
Jelena Sergejeva

Par Donbas... Pašam smiekli nenāk. Separātisti gribēja pievienoties Krievijai. No sākuma it kā suverēna republika. Tas pats kas Moldovā. Tādi ir jāīznīcina no saknēm, jo savādāk Ukrainas variants. Viņus vienkārši vajag izravēt kā nezāli. Nepatīk dzīvot tajā valstī, tad mauc pie sava dieva putlera, tas pats attiecas uz mūsu trīs "gudrajiem". 

26.maijs 2023, 15:44
Stāstnieks

Dža, pavisam sajucis prātā. "Krievu brīvprātīgo korpuss" iegāja Belgorodas apgabalā un pēc dažām stundām aizbēga no tā, pametot sašautas ASV ražotas bruņumašīnas. Kur te Krievijas sabrukums?

26.maijs 2023, 20:27
Aleksandrs78

Jelena Sergejeva

Par Donbas... Pašam smiekli nenāk. Separātisti gribēja pievienoties Krievijai. No sākuma it kā suverēna republika. Tas pats kas Moldovā. Tādi ir jāīznīcina no saknēm, jo savādāk Ukrainas variants. Viņus vienkārši vajag izravēt kā nezāli. Nepatīk dzīvot tajā valstī, tad mauc pie sava dieva putlera, tas pats attiecas uz mūsu trīs "gudrajiem". 

100% pareizi!

27.maijs 2023, 1:44
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme un AB Skolotājs jūs nopietni uzskatāt ka jā kāds jums nepiekrīt viņš ir jānogalina? Tad mans viens jautājums kāpēc tad jūs uzskatāt ka arī jūsu oponentiem nav tādas tiesības? Ja jums nepatīk tad izsakoties jūsu vārdiem čēmodan , vokzal i esi sveika Kijeva!

27.maijs 2023, 10:32
Jelena Sergejeva

Ar trīsgalvju pūķi ir tiešām bezjēdzīgi runāt. Mana mazmeita ātrāk sajēgs, nekā šie krievijas patrioti. 

27.maijs 2023, 14:08
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis un Andis Atvars nav oponenti, bet kaisligi Putina Krievija atbalstitaji tic ka krievs karu Ukraina uzvares un cemodan, vogzal un sveika etniska dzimtene Rossija.

27.maijs 2023, 15:12
Elmārs Sarkans

Izskatās,ka dža,viņš arī mārcis dzelme,tiešām pašlaik atrodas trakomājā,bet laikam nav no bīstamiem trakajiem un internetu viņam ļauj lietot.Dža ir sācis nervozēt,jo ukrijas gals jau ir tuvu.

27.maijs 2023, 15:19
Aleksandrs78

V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme un AB Skolotājs jūs nopietni uzskatāt ka jā kāds jums nepiekrīt viņš ir jānogalina? Tad mans viens jautājums kāpēc tad jūs uzskatāt ka arī jūsu oponentiem nav tādas tiesības? Ja jums nepatīk tad izsakoties jūsu vārdiem čēmodan , vokzal i esi sveika Kijeva!

=====================

kas tas tev par prastu sovjeturliku stilu, piedevet otram savu tekstu un pasam atbildet, bet tik dumi caurspidigi, ka tik smieklus izraisa?! Kur tas nēmts, lai ta prasitu : " jūs nopietni uzskatāt ka jā kāds jums nepiekrīt viņš ir jānogalina?" Tikpat prasti dumi tavam ir lietot psrs urlikiem smagi nopelnito teicienu:"čēmodan, vokzal = raška-paraška!"pret LV pamatiedzīvotājiem, jo tas visos attiecinams tikai uz iebrukuso okupantu-migrantu, zaglu,klaidonu bariem un nekadi neder pret saviem istenajiem pilsoniem!, kuri ir sava zeme un savas majas!

27.maijs 2023, 19:24
Andis Atvars

Kas šī par metamorfozi - Skolotājs AB --> Aleksandrs78 ? Bija viena faķīre citā saitā, kura arī tēloja vīrieti, bet rakstot komentārus izmantoja atdalošo joslu, kuras garums abos profilos un visos komentāros bija nevis līdzīgs, bet identisks.

Vispirms jūs cenšaties pārtulkot manu vārdu un uzvārdu un kad tas ir izdarīts, tad kur sūtiet. Aļo, es esmu dzimis Latvijā un latviešu valoda man ir dzimtā valoda. Esmu 50 gadus Latvijā dzīvojis un to atstājis tikai laikā, kad dienēju PSRS armijā un pāris reizes, kad esmu devies ekskursijā ārpus Latvijas, tad par kādu čemodan-vokzal murgojiet? Tā arī ir kā Vilis raksta, ka jūs sludiniet, ka visi, kuri jums nepiekrīt, ir jānogalina. Tas tad ir patiesais fašisms un mana vārda un uzvārda "tulkošana" krievu valodā tikai maska - nē, nē, mēs latviešus nekur nesūtām un neaicinām nogalināt.

Vēl nesaprotamāk ir ar Jeļenas, kura nav latviete un Latvija nav tās tēvu zeme, bet kura Latvijā latviešiem ko cenšas norādīt, kas viņiem jādara, neizpaliekot bez aicinājumiem nogalināt/izravēt, kuri neatbalsta Ukrainas pašnāvību.

Ieteikšu visiem beigt fanot par karu un sākt rakstīt par realitāti. Ukraina tiks sadalīta ar pieciem griezieniem - divi paralēli griezieni austrumos; viens ieslīps grieziens ziemeļaustrumos (tas vēl priekšā) ; tiek atgriezti dienvidi (Krimas pussala vispār neskaitās pie Ukrainas, jo arī grieziens dienvidos vēl ir tikai priekšā); visbeidzot ir paralēls grieziens pirmajiem diviem griezieniem, bet rietumos (pieņemu, ka tas notiks jau pie sarunu galda) . Par šo esmu vairāk kā pārliecināts, ka tā tas notiks. Vienīgi man nav saprotams kā sauks piecus apgabalus, kuri paliks pāri no Ukrainas... vai tiešām Ukraina???? Pēc loģikas tam vajadzētu jaunu nosaukumu - tā būtu atbrīvota no parādu nastas un tā nevarētu pretendēt uz kādām savām zaudētām teritorijām.

27.maijs 2023, 20:42
Marcis Dzelme

Un idiots Andis Atvars par latvieti 100% kremlins un bet Krievijas Federacija reali ka kad pati sabruks un Ukrainas ir neatkariga valsts un tada ari paliks un 100% karu ar Krieviju uzvares un Elmaram Sarkanim un paris debilajiem neta draugiem ir tika vieta psihiatrijas klinika Tvaika ielas 2.

28.maijs 2023, 13:08
Jelena Sergejeva

Atvars visā savā spožumā.Jā es esmu krieviete un ar to lepojos, bet par atrašanos Latvijā jau vispār piecinieks ar plusu stulbuma līnijā. Mani vecāki un vecvecāki šeit dzīvo visu laiku, pat pirms PSRS. Man neviens derglis nevarēs norādīt, ko es drīkstu vai nedrīkstu teikt. Labāk būtu papētījis savus radu rakstus, iespējams būsi vīlies. 

28.maijs 2023, 15:05
Andis Atvars

esmu krieviete un ar to lepojos" (C)

Azov "plintniece" lepojas ka viņa ir krieviete? Jums pašai nešķiet, ka gribiet savienot nesavienojamo? Nu un kā tad būs ar ukraiņu nacistu saukli, ka krievus uz durkļiem jāsprauž?

"par atrašanos Latvijā jau vispār piecinieks ar plusu stulbuma līnijā." (C)

Nekā stulba nav, ja jums trešajā paaudzē nelatvisku vārdu vecāki izvēlējušies. Bet varbūt ka funktieris ir tāds, kādēļ latvisku vārdu izvēlēties, ja Latvija "atgriezīsies" pie mātuškas Krievijas.

"neviens derglis nevarēs norādīt, ko es drīkstu vai nedrīkstu teikt."(c)

Neviens jau jums arī neko nenorāda, tā kā nav ko stresot, bet šo kas rakstīja: " Tādi ir jāīznīcina no saknēm, jo savādāk Ukrainas variants. Viņus vienkārši vajag izravēt kā nezāli. Nepatīk dzīvot tajā valstī, tad mauc pie sava dieva putlera, tas pats attiecas uz mūsu trīs "gudrajiem". Vispār, lai šādi teksti netiktu rakstīti, tad priekš tā ir Latvijas kriminālkodeksā ierakstīti daži panti.

28.maijs 2023, 21:03
Marcis Dzelme

Bet debilas neta dirsejs, kremlins un Latvijas ienaidnieks un vacies savu etnisko dzimeni Rossiju un jau tev gargi slimajas vaig psihiatrijas dispanseri Tvaika iela 2.

29.maijs 2023, 6:56
Antris

Izteikšos rupji un nepieklājīgi! Mazus bērnus līdz 21 gada vecumam, suņus, kaķus un papagailīšus padzeniet prom no ekrāniem!

Karoč, Lohi Jūs, zinat ko teikšu jums, pamuļķi! Ja ienaidnieks kautkad ienāks mūsu zemē, viņam te nebūs ko darīt! Jo jūs debīlie komentāru drukātāji būsiet viens otri jau nomušījuši un apēduši! Nu pilnīgo dalbajobi jūs esiet. Rejiet kā traki suņi viens uz otru. Tak paskataties no malas paši uz sevi! 

 Sēžat aiz saviem ekrāniem un diršat, un diršat viens otram uz galvas. Kā tik varat viens otru nozākājat. Man rodas iespaids, ka jūs te visi daiļdirsēji esat nemierā ar visu. Ja jums nebūtu bail pašiem no sevis, jūs ietu pat kaimiņa akvārija zivtiņas lamātu. Tādi jūs esiet mīkstmieši. 

 Ko es jums varu novēlēt! Tak pridurki nāciet pie prāta un beidziet gānīties! Dzīvojiet draudzīgi un mierā!

 Vaitad pasaulē par maz ļaunuma ir? 

29.maijs 2023, 7:54
V ilis Gutmanis

Antris. 

Ja jums būtu mazliet saprašanas tad ieraudzītu ka ar riešanu šeit nodarbojas  daži cēli ukraiņu aizstāvji starp citu kuriem pretēji viņu rupjībām atbild pamatojot savus vārdus un viedokli. Pamācīt citus to gan es jums neieteiktu tāpēc ka ja mēģina rējējus apklusināt jūs apspļaudīs no abām pusēm. Ceru ka dēļ šiem rējējiem mēs nesagaidīsim pie sevis Ukrainas variantu.

29.maijs 2023, 15:04

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas