Kā krievija var uzvarēt Ukrainu?

Andis Atvars

Tu pārspīlē sistēmas varu.

Laicīgiem līdzekļiem sistēmu sagraut nav iespējams.

pārāk lielu tautas neapmierinātību tā pārvarēt nevar.

Neviena revolūcija neko nav devusi, tikai asins jūru un sagrāvi.

Olands un Merkele nolidoja, kaut uzticīgi kalpoja ASV.

Ne jau tauta viņus nomainīja, bet “pelēkie kardināli”, ieceļot vēl uzticīgākus kalpotājus. Olands nomainīja Sarkozī, kurš atļāvās ko pilnīgi neiedomājamu – piedalījās sava labdara nogalināšanā (Kadafī)  Ikviens nepateicīgais tiek par to sodīts, jo tās ir noziegums pret Visumu. Olands kā cilvēks ir karļiks, kuru par nederīgu atzina pat viņa iecēlēji. Makrons gan ir nedaudz vērtāks, bet Šarla de Golla līmenim viņam pat nav iespējams pietuvoties.

Hilariju neievēlēja, bet gan ievēlēja nesistēmas Trampu.

Hilarija ir jau cits stāsts. Trampam atļāva kļūt par prezidentu, jo tas bija vajadzīgs ASV nograušanai (ja ko jānograuj, tad to dara divos, ne vienā paņēmienā)  – ASV jau gandrīz nograuta, bet laiks vēl nebija pienācis. Pa vidu vēl Hilarijas nāve, kura pat tika paziņota tv, bet tad atsaukta.

Nevajag aizmirst, ka lielajās valstīs ir savi elites grupējumi kuri cīnās par varu un nekavējoties izmantos tautas neapmierinātību pret konkurentiem.

Konkurence ir globālā mērogā, bet valsts līmenī konkurences nav. Jā, britiem ir divas konkurējošas frakcijas, kas to dara vāju.

Protams, ka mazajās valstīs, tādās kā Latvija, politiķi dara to ko liek ASV vēstniecība.

Es esmu visai skeptisks uz to, ka Latviju var glābt no iekšienes. Bet Latvijas nākotnes perspektīves esmu jau apskatījis iepriekš, tādēļ neatkārtošos.

Runājot par ģenerāļiem, tad ASV un Anglijas ģenerāļi ar prieku paspēlēsies smilšu kastē ar svešiem zaldātiņiem.

Jā, ja vien nesanāk pašiem nonākt sešas pēdas zem zemes, kā tajā drošajā bunkurā esošajiem. Tie, kuri baidās zaudēt dzīvību, tam ir iemesls – viņu garīgā attīstība ir beigusies un ar fizisko nāvi viņiem iestājas arī garīgā nāve.

Mūs ģenerāļus tur pat tuvu nelaidīs.

Par mūsējiem pat runas nav. Ir pat smieklīgi, kad mūsējie sāk runāt par NATO noslēpumiem. Viss NATO noslēpums ir, kā Latvija tiek NATO čakarēta, bet nevis par NATO īstajiem noslēpumiem.

Mūsdienu tehnoloģijas atļauj vadīt ukraiņu armiju no attāluma, pat tieši no Pentagona.

Tas jā, bet varētu būt arī tā, ka to visu lasa Krievijas ģenerāļi jeņķiem pat nezinot, tādēļ izskan minējumi, ka krievi jau iepriekš ir informēti, it kā kāds informāciju tiem nodod – ir zināms par noliktavām, kaut tā slēpšanā vēl tiek izmantotas  jaunākās tehnoloģijas. Bija rudenī gadījums, ka krievi ziņoja par to, ka tie ietikuši sistēmā. Kamdēļ viņiem tas būtu bijis vajadzīgs atklāt. Ja viņi spēj izmantot citādu iekļuves veidu, tad, protams, var arī to atklāt, lai neaizrokas pie patiesā iemesla.

Spriežot pēc Rietumu nenoteiktā viedokļa par Ukrainas nākotni

Kam tas jāzin, tie to zin. Problēma vienīgi plāna realizēšanā, jo tas nav saskaņots ar Kremli. Bet Rietumi paši sev problēmas radījuši ar orderiem un citām muļķībām.

lai vienreiz tiktu vaļā no Ukrainas finansēšanas un atgrieztos pie pārtikušajiem pirms kara laikiem.

Noņemt no bilances jā, bet pārtikušie laiki ir beigušies uz neatgriešanos. Ja vēl iespējams atgūt izejvielu atgriešanos no Krievijas, tad ar tirgu varētu būt pavisam bezcerīgi.

Ir vēl trešie kuri grib, lai karš būtu pēc iespējas ilgāk, jo tas ir ļoti izdevīgs. Pie tiem pieder arī Zeļenskis.

Loģiski – nav kara, nav Ze un vēl ne maza grupa, kura uzreiz nonāk tribunālā.

Rezultātā pretuzbrukums nesākas, kaut arī uz Zeļenski tiek izdarīts pamatīgs spiediens.

Bet var sākties Krievijas pilnvērtīgs uzbrukums, līdz ko tā sapratīs, ka mobilizācijas potencāls Ukrainai izsmelts. 

25.maijs 2023, 23:01
Marcis Dzelme

Ej debilas kremlins drist Andis Atvars un visi jau tic Ukainas uzvaras pat Krieviju un pasveicini paris savus debilos neta draugus.

26.maijs 2023, 9:06
V ilis Gutmanis

Gramafons Marcis Dzelme iesstrēdzis uz viena teikuma. Plate bojāta.

26.maijs 2023, 11:32
Stāstnieks

Laicīgiem līdzekļiem sistēmu sagraut nav iespējams.
Sistēma pati sabruks, jo atdūrusies pret savas attīstības robežām. Pēc tam radīsies jauna. Mēs nezinām kāda. Jaunā sistēma mainīs cilvēku apziņu. Nav teikts, ka uz labo (bībeliski) pusi.

Neviena revolūcija neko nav devusi, tikai asins jūru un sagrāvi.
Es nerakstīju par revolūciju, bet par to, ka valdošās elites lielajās valstīs tomēr rēķinās ar tautas viedokli.

Ne jau tauta viņus nomainīja, bet “pelēkie kardināli”, ieceļot vēl uzticīgākus kalpotājus.
Nomainīja gan, bet nemainītu ja viņi nebūtu tā izgāzušies. Pats Olands centās palikt.

Ikviens nepateicīgais tiek par to sodīts, jo tās ir noziegums pret Visumu.
Ja tu domā tā sauktos kosmiskos likumus, tad diez vai tie darbojas tik tieši. Ļoti sarežģīta tēma, par kuru nav pārliecinošu zināšanu.

Trampam atļāva kļūt par prezidentu, jo tas bija vajadzīgs ASV nograušanai.
Kā reiz Trampa ievēlēšana parādīja, ka ASV elites ir sašķeltas. Viena grib atkal padarīt ASV par rūpniecisku lielvalsti, kā tas bija agrāk, savukārt otra grib bezgalīgi drukāt dolārus, bet neviena neredz, kā panākt savus mērķus.

Konkurence ir globālā mērogā, bet valsts līmenī konkurences nav.
Ir gan, bet ne visur. ASV republikāņi, demokrāti un spēki, kas stāv aiz abiem tur ir saķērušies ne pa jokam. Ir jāsaprot, ka lielās starptautiskās firmas un finansisti, kas pa lielam kontrolē Rietumus, bāzējās tieši ASV. Agrāk pietika nauda visiem, bet tagad nē. Rodas konkurence.

Tie, kuri baidās zaudēt dzīvību, tam ir iemesls – viņu garīgā attīstība ir beigusies un ar fizisko nāvi viņiem iestājas arī garīgā nāve.
Nav īsti skaidrs ko tu ar to domā.

Tas jā, bet varētu būt arī tā, ka to visu lasa Krievijas ģenerāļi jeņķiem pat nezinot,
Ja arī lasa, tad nevienam to neteiks.

Kam tas jāzin, tie to zin.
Jau tu domā Rietumus tad nezina. Rietumu elites ir degradējušas. Tām ir vara un iespējas, bet nav sajēgas ko darīt un vēlmes mainīties. Kā saka, grūti laiki rada stiprus cilvēkus, bet stipri cilvēki rada vieglus laikus, bet viegli laiki rada vājus cilvēkus. Rietumos kā reiz fāze ar vājiem cilvēkiem. Pietiek paskatīties uz Baidena dēliņu Hanteru. Tātad Rietumi paši nezina kā risināt situāciju ar Ukrainu. Ieblieza nebijušas sankcijas pret Krieviju, domāja beigas būs, tūlīt Putins kritīs, bet nekā. Iedeva ukraiņiem modernus iročus, bet atkal nekā. Cerēja uz sleveno pretuzbrukumu, bet Zeļenskis baidās uzbrukt, viņam tā pat ir labi. Joprojām nekā.

Noņemt no bilances jā, bet pārtikušie laiki ir beigušies uz neatgriešanos.
Laikam gan. Bēda :-/

Bet var sākties Krievijas pilnvērtīgs uzbrukums, līdz ko tā sapratīs, ka mobilizācijas potencāls Ukrainai izsmelts.
Diez vai tas būs šogad. Pagaidām ķer mobilizējamos ukrainīšus uz ielām kā traki.

26.maijs 2023, 23:22 (26.maijs 2023, 23:24 - labots)
Jelena Sergejeva

Sarkani... Tu kaut vienu ukraini esi saticis un pateicis to viņam acīs? Tu esi mīzals un plukata, kurš tikai netā ir varonis. Kara laikā,Tu bezdēdams meklētu kur paslēpties. Vēmiens nāk no tādiem "vīriešiem". 

26.maijs 2023, 23:40
Marcis Dzelme

Stastnieks un viens no 4 neta pideriem Vilis Gutmnis, Andis Atvars un Elmars Sarkanis un tienav cilveki un mizali un vieni, stulbi neta bezdetaji un neta telo baigos varonus.

27.maijs 2023, 15:25
Andis Atvars

"Pats Olands centās palikt." (C)

Redzēju kādu viņa video, kur viņš ar Merkeles apstaigāja goda sardzi. Nesapratu, viņš tiešām tik debils vai centās iejusties kāda āksta lomā. Merkele šo raustīja un grūstīja kā tādu kucēnu pa sarkano paklāju.

"diez vai tie darbojas tik tieši." (C)

Darbojas kā Rolex pulkstenis. Mērvienības lielumu nosaka motīvs.

"Nav īsti skaidrs ko tu ar to domā." (C)

Ar kapa bedri beidzās tiem, kas attīstībā apstājušies - tie vairs nepārdzimst.

"Agrāk pietika nauda visiem, bet tagad nē. Rodas konkurence." (C)

Sātanistus cilvēkiem pat nevajadzēs sodīt, jo tie paši viens otru nograuzīs bez sāls, kad tie paliks badā, jo cilvēkus vairs aizsniegt nespēs.  

Vieni grib tā un otri savādāk, tam nav  nozīmes - ir cilvēks un viss ko tas dara būs ar + zīmi; nav cilvēks un viss ko tas darītu, tas būs ar -- zīmi, tādēļ, iekams nav Latvijā mainīta vara pašos pamatos, labāk augstos amatos likt dauņus, jo no tiem mazāks ļaunums.

 

27.maijs 2023, 19:25

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas