Kā krievija var uzvarēt Ukrainu?

DŽA

Viens, pagalam vienkāršs jautājums. Kā lai krievija uzvar??? Ja es būtu par kremļa fašistu režīmu, es teiktu- dirsā esam, tovarischi orki, spēle beigta! Tas ir ikvienam redzams!

Ja man jautātu- kā Ukraina uzvarēs fašistu krieviju, es, aš piecus iespējamos scenārijus/ variantus pateiktu! Jo krievija uzvarēt NEVAR!!! Neiespējami!

Šī portāla forumā, aktīvi darbojas mordoras troļļi- atvari, zilie vili, sarkanie un utaini stāstnieki. Nemitīgi maun to, ka krievija uzvar "nacistu" Ukrainu. Tad jau, laikam, zinoši? Tādēļ mans jautājums- KĀ KRIEVIJA VAR UZVARĒT UKRAINU??? Hallo, troļļi, kaut vienu iespēju minat!

Atbildes nebūs, jo nav. Mordora tiek sista.

23.maijs 2023, 20:18 (23.maijs 2023, 20:25 - labots)
Andis Atvars

Vienīgais trollis šeit esiet jūs Dža, tā kā nāksies vien pašam atbildēt uz neizdevušos jautājumu, speciāli adresētu troļļiem.

23.maijs 2023, 20:48
Marcis Dzelme

Andis Atvars, Vilis Gutmanis un vel paris neta pideri un tikai infantili neta dirseji.

24.maijs 2023, 8:23
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme  pirms tā runāt par citiem uzmanīgāk ielūkojaties spogulī.

24.maijs 2023, 16:34
Andis Atvars

Mārcim spogulis noteikti nav vajadzīgs, viņa aprakstītās īpašības ir tik izteiktas viņam, ka spētu ieraudzīt pat uz apkūpējuša katla dibena.      

24.maijs 2023, 17:08
Stāstnieks

Dzelme, tik par saviem dirsējiem. Laikam strādā par santehniķi un ienīst dirsējus par piedirstiem podiem.

24.maijs 2023, 18:12
Stāstnieks

Dža, kāda jēga tev atbildēt, ja tu neko nesapratīsi un atbildēsi ar lamāšanos? Parādi, ka esi spējīgs uz konstruktīvu dialogu tad būs arī atbildes.

24.maijs 2023, 18:15
V ilis Gutmanis

Vienīgais ko DŽA var atbildēt pagaidīsim kad sāksies tas izslavētais pretuzbrukums, nu un pēc tā rezultātiem būs redzams kurš kuru uzvar. Pagaidām tikai no Budānova un Podoļaka dzirdam ka pretuzbrukums tūlīt tūlīt sāksies. Kad pretuzbrukums sāksies tad arī varēs runāt kurš kuru klapē un kurš dabūjis pa dibenu bēg glābdams savas svilstošās bikses.

24.maijs 2023, 18:23
Stāstnieks

V ilis Gutmanis, kamēr ukraiņus apmācīs vadīt Abramsus un F-16 pienāks rudens un sāksies lieti, tad atkal nevarēs doties pretuzbrukumā :-)  

24.maijs 2023, 18:48
Andis Atvars

Patiesība ir tāda, ka nopietns pretuzbrukums nav iespējams, jo nav kas to vada (to nevar veikt kaut kāds leitnantiņš, lai cik tas labs arī nebūtu) , jo ir raķešu triecienā vai nu iznīcināti vai smagi ievainoti. Jā, Zalužnijs beidzot ir it kā parādījies publikā, bet pārliecība nerodas, ka tas ir reāls video, jo ir vēl arī video ar zārku. Pēc visa spriežot, ne jau atvadīšanās no kāda zaldātiņa, tad nu ir teroristiski uzbrukumi KF teritorijā, lai būtu par ko tirgoties gaidāmajās miera sarunās. Vismaz tā izskatās patreizējā situācija.

24.maijs 2023, 19:04
Stāstnieks

Nopietns pretuzbrukums ir iespējams un to var vadīt NATO ģenerāļi, protams, ka pastarpināti. Cita lieta, ka pretuzbrukums ir nolemts neveiksmei, jo krievi pamatīgi ierakušies un nocietinājušies, tapēc Zeļenskis baidās to sāk. Zalužņijs tiešām ir kaut kur pačibējis.

24.maijs 2023, 19:42
DŽA

Hallo, fašistu izdzimteņi, atbildes tak nav! Atkārtošu jautājumu, īpaši, priekš idiotiem- kā var krievija uzvarēt Ukrainu??? Vai nav vienkāršs jautājums?

Ha! Atbildes nebūs! krievija nevar uzvarēt Ukrainu. 

24.maijs 2023, 20:03 (24.maijs 2023, 20:04 - labots)
Elmārs Sarkans

Atbilde būs.Krievija ukrus saklapēs ,atbruņos un denacificēs.

24.maijs 2023, 20:28
Elmārs Sarkans

Man ir lielas aizdomas,ka slimais pedarasts  dža alias  mārcis dzelme ir pilnīgi neadekvāts.

24.maijs 2023, 20:29
Andis Atvars

"Nopietns pretuzbrukums ir iespējams un to var vadīt NATO ģenerāļi"(C)

Neviens NATO ģenerālis nevadīs pretuzbrukumu bez aviācijas.

24.maijs 2023, 20:44
Stāstnieks

Andis Atvars, neviens viņiem neprasīs, ko viņi grib vadīt. Darīs, ko liek politiķi, kuri jau pamatīgi ieguldījuši politisko kapitālu Ukrainā un viņiem vajadzīgs izreklamētais pretuzbrukums, kuram noziedots tik daudz ieroču un naudas. Citādi nāksies skaidrot vēlētājiem kam iztērēta nauda un zaudētājus neviens nemīl.

24.maijs 2023, 21:42
Stāstnieks

DŽA, nelien lielu vīru sarunās. Pastāvi pie ratiem.

24.maijs 2023, 21:43
Andis Atvars

"neviens viņiem neprasīs, ko viņi grib vadīt."(C)

Tas īstenībā ir ļoti sarežģīti. Bet sākšu no beigām. Šodien politiķi vēlēti netiek, bet gan iecelti un sistēma ievēl “pareizo” politikāni. Vjenoti pie varas ir vienīgi pateicoties 60 000 kapsētu “balsotājiem”. Pie varas esošie neviens nav politiķis. Skaidrot ko vēlētājiem? Knariņš ir skaidrojis kur viņš četrus miljardus iztērēja covid afēras laikā? Kāds ir atbildējis par ~ 5. miljonu liekām covid žīžas devām? Zaudētājus nemīl, tas attiecas uz cilvēkiem, bet ne tādiem, kuri cilvēka statusu zaudējuši. Šolcu nosauca par apvainojušos aknu desu, bet šis kā Vācijas prezidents nulle reakcijas (es Šolca vietā būtu pieprasījis gan Kuļebas, gan Meļņika demisiju un Ze atvainošanos Vācijas tautai, pretējā gadījumā Vācija pārtrauc Ukrainai sniegt jebkādu palīdzību) ; Bordans tika apsūdzēts kukuļa pieprasīšanā, bet šis kā TM nulle emocijas. Amatpersona nevar atļauties nereaģēt.

Un tagad par ģenerāļiem. Kurš būs tas politikānis, kurš spētu kādu ģenerāli kur sūtīt. Latvijā NATO ģenerālis izrīko Saeimu. Nākošais. Ja spēja iznīcināt 123 m dziļā bunkurā visu NATO  vadību Ukrainā un vēl pie reizes atrast un neitralizēt Zalužniju otrā Ukrainas malā, tad kādas problēmas būtu neitralizēt jauno Ukrainā iemesto “kaķēnu” ar ģenerāļa uzplečiem? Prettrieciens nav vajadzīgs lai ko uzvarētu, bet lai likvidētu šķēršļus Ukrainas dalīšanai. Grēkāzis jau ir zināms un tas ir Ze, kuram uzkrāmēs visus grēkus un aizdzīs tuksnesi pēc visiem žīdu likumiem un priekšrakstiem. No tā tad viņa panika un gumijas vilkšana ar Bahmutu, ar ļoteņu gaidīšanu un gan jau komiks vēl ko izgudros. Jautājums vienīgi vai Rietumiem pietiks pacietības gaidīt.

24.maijs 2023, 23:17
Marcis Dzelme

Andis Atvars, Vilis Gutmanis, Elmars Sarkans un Stastnieks un reali debili neta dirseji un Krievijai ir kirdikt un Ukrainas pirma pretuzbrukuma faze jau ir noslegusies un Elmars Stukans pats ir debils, slims pederasts.

25.maijs 2023, 12:01
Stāstnieks

Andis Atvars, tomēr nepiekrītu. Tu pārspīlē sistēmas varu. Kaut arī tās iespējas ir lielas, tomēr pārāk lielu tautas neapmierinātību tā pārvarēt nevar. Vismaz ne lielajās valstīs, kuras mēģina īstenot patstāvīgu politiku. Olands un Merkele nolidoja, kaut uzticīgi kalpoja ASV. Hilariju neievēlēja, bet gan ievēlēja nesistēmas Trampu. Nevajag aizmirst, ka lielajās valstīs ir savi elites grupējumi kuri cīnās par varu un nekavējoties izmantos tautas neapmierinātību pret konkurentiem. Protams, ka mazajās valstīs, tādās kā Latvija, politiķi dara to ko liek ASV vēstniecība. Runājot par ģenerāļiem, tad ASV un Anglijas ģenerāļi ar prieku paspēlēsies smilšu kastē ar svešiem zaldātiņiem. Mūs ģenerāļus tur pat tuvu nelaidīs. Nav viņiem tādu iemaņu. Mūsdienu tehnoloģijas atļauj vadīt ukraiņu armiju no attāluma, pat tieši no Pentagona. Spriežot pēc Rietumu nenoteiktā viedokļa par Ukrainas nākotni un prettriecienu tur paši nezina ko īsti grib. Viedokļi dalās. Vieni būdami apstulbuši no pašu propogandas par Krievijas vājumu tiešām murgo par Krievijas sakaušanu vai vismaz režīma krišanu, pēc kura varēs izlaupīt Krieviju, bet citi grib pārdot saviem vēlētājiem kaut ko kas izskatās pēc uzvaras un panākt kaut cik pieņemamu mieru uz Ukrainas rēķina, lai vienreiz tiktu vaļā no Ukrainas finansēšanas un atgrieztos pie pārtikušajiem pirms kara laikiem. Ir vēl trešie kuri grib, lai karš būtu pēc iespējas ilgāk, jo tas ir ļoti izdevīgs. Pie tiem pieder arī Zeļenskis. Rezultātā pretuzbrukums nesākas, kaut arī uz Zeļenski tiek izdarīts pamatīgs spiediens. Redzēs, kas būs tālāk.

25.maijs 2023, 21:27

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas