Krievijas kapitulācija.

DŽA

Ar to varētu būt problēmas. Krievija karu zaudē, Ukraina uzvar. Kurš parakstīs krievijas kapitulācijas aktu? Putins to nevar, viņš noziedznieks ir. Krievijas Domes spīkers? Tā arī teiks- mēs apdirsaamies, sorry. Smieklīgi. 

30.marts 2023, 18:30
Andis Atvars

"mēs apdirsaamies, sorry."(c)

Pavisam noteikti, tā ir ar tiem, kuri mēdz rakstīt visu vārdā. Tā kā  variet jau mainīt pamperus.

30.marts 2023, 18:47
V ilis Gutmanis

Diemžēl rožinie sapnīši par Krievijas kapitulāciju var beigties ar to ka sēžot bumbu patvertne izdživojušie sāks ēst nost viens otru līdz pēdejais dzivajos palikušais pats sev pārsitīs galvu pret betona sienu.

31.marts 2023, 17:49
Jelena Sergejeva

Vili... Vai nu tu esi pumpains dīnis,kurš pārskatījies apokaliptiskās fantastikas filmas, vai nu pilnīgi tērēts idiņš. 

1.aprīlis 2023, 3:19
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva man ir prieks ja jūs domājat ka bikstot lāci jūs varsiet dzīvot ilgi un laimīgi. Taču zinot kā tas parasti notiek varu 100% apgalvot ka viņš jums vienkārši noraus galvu un pēc tam ar gardu muti notiesās.

1.aprīlis 2023, 12:20
Kristaps

tad tev, dža, nāksies parakstīt. politologs nr 1 lv.  vienīgā problēma, ka nepārtraukti norij kolektīvo rietumu propagandu.

austriešu parlamentā lielākā daļa aizpisa prom, kad zeļka sāka savu psrs stila urrāpropagandu dirst. visiem tas bomželis jau zb, bet, protams, propaganda strādā. 

1.aprīlis 2023, 13:35
Marcis Dzelme

Drinkers, bet Ukraina kara nav, bet Putina militara operacija.

1.aprīlis 2023, 14:15
Jelena Sergejeva

Mārci, ja tu domā to nopietni, tad ar tevi nav vispār jēgas diskutēt. 

2.aprīlis 2023, 0:47
Marcis Dzelme

Tu pati muldi,jo tie Putina vardi, ka Ukrana nav kara, bet militara operacija Jelena Sergejeva.

2.aprīlis 2023, 20:26
Andis Atvars

Tīri praktiski tā tiešām bija specoperācija, līdz kādam tur datumam šogad janvārī (21?), kad Surovikins palika tikai Valērija Gerasimova vietnieks. Vienkārši, tā bija visai dīvaina situācija, ka karoja Prigožins ar saviem cietumniekiem un atsevišķi ģenerālis ar algotņiem un tad vēl pa vidu maisījās Putins, bet Ģenerālštābs no malas uz visu to noskatījās.  

2.aprīlis 2023, 23:04
DŽA

Jā, Atvar, tīri praktiski, nacistu Vācija arī nesāka karu, bet specoperaciju- simtiem tūkstošu, koncentrācijas nometnēs nogalināto, sīkums, specoperacija. Pols Pots arī- sarkanie khmeri nogalināja cilvēkus, uzšķērda un ēda viņu aknas, bet tas specoperacijas ietvaros, tas normāli.  Kremļa fašistu zvērības Bučā, tā tak specoperacija. 

4.aprīlis 2023, 14:29
Andis Atvars

"Jā, Atvar, tīri praktiski, nacistu Vācija arī nesāka karu, bet specoperaciju- simtiem tūkstošu, koncentrācijas nometnēs nogalināto, sīkums, specoperacija." (C)

Jums jau kā esesiešu mazdēlam tas labāk varētu būt zināms. Bet neesiet ko tomēr sapratis no manis rakstītā. Nosaukumam jāatbikst saturam, jo ja nepareizs nosaukums, tad tas maina saturu. Bet jau rakstīju kādā no šā saita tēmām, kādēļ karu nesauca par karu (nebija pareizasi laiks to sākt – par agru) . Ja karu nevada ģenerālštābs, bet atsevišķs ģenerālis, tad tas arī nav karš un to var saukt cik iztēle atļauj, tik tas tad nav saucāms par karu. Pēc 21. janvāra, to par specoperāciju vairs saukt nedrīkst, jo nosaukums vairs neatbilst saturam un nosaukums karu padarīs par muļļāšanos – to nevarēs normāli beigt. Bet varbūt tur tā sāls, ka karš nebeigsies kā karš ar vienas puses kapitulcijas aktu, bet gan tiks parakstīts pieņemšanas - nodošanas akts.

"Kremļa fašistu zvērības Bučā, tā tak specoperacija. "(C)

Ar Buču varētu būt tas pats, kas ar izvarošanām, kad viena tante sadomā, ka viņa ir dzimusi detektīvromānu rakstniece. Kādi jau uzreiz uz to visu skatījās ar aizdomām, bet kādi (arī Latvijas propagandas vergi - žurnalistiņi) pat neturēja par pienākumu atvainoties lasītājiem par melu pārpublicēšanu. Tieši jau tas pats ar Buču - krievi jau ir aizgājuši, mērs atgriežas un tam viss kārtībā, bet pēc dienas pamana, ka līķu tā pavairāk ceļmalā. Man ir tikai divi varianti. Līķi tika atvesti no citurienes un izlikti ceļmalā. Otrs variants ir, ka Ukrainas puse nogalināja palikušos civilos un tajā apvainoja krievus. Lai vai kā, bet ne izvarošanas, ne viagras dalīšana krievu zaltātiem, ne Buča nefigurē Putina apsūdzēšanā, bet tikai, ka tas nelikumīgi izvedis vērtīgu preci no Ukrainas.

4.aprīlis 2023, 16:41
DŽA

Atvar, tu esi izdzimtenis. 

4.aprīlis 2023, 16:45
V ilis Gutmanis

Atvar, tu esi izdzimtenis.(C)

Un kas to saka, psihiski nelīdzsvarota persona ar maniakālas šizofrēnijas pazīmēm.

5.aprīlis 2023, 7:39 (5.aprīlis 2023, 7:40 - labots)
Andis Atvars

Es ignorēju tādas pārsālītas replikas, jo rakstītājs tikai apkauno pats sevi. DŽA ir uzskatāms piemērs, kas notiek ar tādu, kurš pazaudē cilvēka statusu un pieņem fašistisku ideoloģiju. Fašisms arī ir Apokalipses pelēkais zirgs- "... un raugi: pelēks zirgs, un tam, kas sēdēja zirgā, bija vārds - nāve, tai sekoja elle, un tika dota vara pār ceturto tiesu zemes nokaut ar zobenu, ar badu, ar nāvi un ar zemes zvēriem."

5.aprīlis 2023, 9:27
Andis Atvars

Ja vēl par SMO (CBO), tad tur interesantākais ir, ka arī Ukrainas puse oficiāli neatzīst to par karu, lai nezaudētu Rietumu palīdzību, jo tad jebkuru piegādāto patronu Ukrainai var uzskatīt par oficiālu iesaistīšanos piegādātājvalsti karā. Atliek tikai atcerēties Bērbohas izteikumu, ka Vācija karo ar Krieviju un kā šī locījās pēc tam, ka nav pareizi saprasta, viņa tā nav domājusi utt., lai tik šai nebūtu jāzaudē minista portfelis. Tas pats jau ar Polijas vēstnieku Francijā, kurš izteicās, ka Polija pēc Ukrainas pārņems "stafetes kociņu". Ja nav kara, tad nedarbojas kara laika likumi, nav kara gūstekņi, nav kara noziegumu, nav kara laika ierobežojumi....

5.aprīlis 2023, 10:00
Jelena Sergejeva

Atvaram vajadzēja dzīvot krusta kara laikos, varbūt tagad nemuldētu. Ir jau dīvainie, bet šim ir ordenis. Vilis arī var piebiedroties "brālībai". Šiza kosit naši rjadi. 

7.aprīlis 2023, 0:19
V ilis Gutmanis

Jelena Sergējeva no kurienes jums ir tik liela pārliecība ka taisnība ir tikai jums? Varbūt jūsu izteikums ka - šiza ksit naši rjadi - ir attiecināms uz tādiem kā jūs?

7.aprīlis 2023, 8:47
Andis Atvars

"Atvaram vajadzēja dzīvot krusta kara laikos" (C)

Un kādēļ domājiet, ka tajā laikā nedzīvoju uz Zemes? Filmas Matrica nepublicētos fragmentus esiet redzējusi? Ir vērts noskatīties, jo tur daudz kas ir patiess un tādēļ arī no filmas izgrieza. Ar fizisku nāvi nekas nebeidzas un senatnē dzīvojošie parasti pārdzimst atkal vienā laikā un ķīvējās tālāk, Kādēļ gan nevarētu būt tā, ka es tajā laikā biju, piemēram, Džordāno Bruno, bet jūs "naivā nevainība". Jums taču patīk dzīvus cilvēkus dedzināt! Bībeles izteikums, ka pirmie būs pēdējie un pēdējie pirmie, tam ir pavisam cita nozīme kā tas tiek šodien skaidrots. Vienkārši, tie, kuri būs dzīvojuši sākumā, tie šo Zemi atstās pēdējie, jo tiem misija nesalīdzināmi lielāka, kā jaunām dvēselēm. Par cik es esmu viena no pirmām dvēselēm uz Zemes, tadēļ esmu šeit un šodien.

7.aprīlis 2023, 9:49
Jelena Sergejeva

Jāāā... Atvar, man bija un joprojām ir viens draugs, kurš domāja līdzīgi. Tagad viņš ārstējas psihenē. Mazāk mušmires vajag ēst, tad viss būs kārtībā. 

15.aprīlis 2023, 11:35

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas