Krievijas kapitulācija.

Marcis Dzelme

Nedirsiet te 3 neta pideri sranijie savus debilos neta murgus un ES jau no 2023 gada sakuma ir pilnigi neatkariga no Krievijas energoresursiem un krievam draugi ir tika Kina, Indija, Ziemelkoreja, Irana un vel paris citas valstis un ES un ASV dos Ukrainai naudu, cik ilgi tai vajazes un Krievijas oligarhu  ieseldatiem resursiem atjauno Ukrainu pec kara.

19.aprīlis 2023, 22:36
Andis Atvars

Pider, Mārci, kā tā neatkarība izpaužas, ka dedzina atkal akmeņogles, dzīvojamās telpās pazemina temperatūra, ka pidžamas vietā jāģērbj kažoks, lai pa nakti nenosaltu un rēķini tādi, ka daudzi tos nespēj nomaksāt, bet rūpnīcas bankrotē vai tiek pārceltas tur, kur pieejami Krievijas energo resursi?  Ziniet, pider, tādu energo neatkarību variet iebāzt dziļi, dziļi tur, kur saules gaismas neiespīd.

20.aprīlis 2023, 10:27
V ilis Gutmanis

Redzat Marcis Dzelme ja jūs ne iepērkat tā saucamos Krievijas energoresursus no piegādātāja bet darat to ar trešo un ceturto personu starpniecību, jūs tik un tā iegādājaties Krievijas energoresursus tikai daudz dārgāk nekā to darijāt iepriekš. Ja jūsu nabaga saprašanai tas nepielec tad piedotat neviens šai jautājumā jums nepalīdzēs. Jā un gribētos norādīt vēlreiz, rupjību lietošana tikai izceļ jūsu zemo domāšanas līmeni.

20.aprīlis 2023, 11:10
Andis Atvars

"gribētos norādīt vēlreiz, rupjību lietošana tikai izceļ jūsu zemo domāšanas līmeni."(C)

Tik šis nestrādā, jo nesaprot patiesību, ka liecība par otru ir liecība par liecinātāju, tādēļ ir jārīkojās tieši un tā kā viņi izturas pret oponentiem. Viņi ir bez jautrēšanās jāuzrunā tiem pašiem lamu vārdiem un jo biežāk, jo labāk. Ja vēl kādas saprāta paliekas būs palikušas, tad pierausies un pārstās lietot rupjības, ja nē, tad tadiem pat nav jēgas ko atbildēt.

20.aprīlis 2023, 15:15 (20.aprīlis 2023, 16:00 - labots)
V ilis Gutmanis

Tas ir kā nolaisties līdz šo personību līmenim un tāpat kā viņi runāt rupjības un mēdīties kā kādi trīsgadīgi bērni? Piedodat tas jau ir par daudz. Nolaisties līdz viņu līmenim ir necienīt sevi kā personību.

20.aprīlis 2023, 16:52
Jelena Sergejeva

Atvar... Nevajag citus nozākāt, lai pašam nebūtu kādreiz pašam jāatrodas viņu vietā. Apdirst jau ir vieglāk. 

20.aprīlis 2023, 18:16

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas