Krievijas kapitulācija.

Andis Atvars

"ārstējas psihenē... "(C)

... un ne viens vien ir nonācis arī kapos, bet ne ar visiem tā notiek. Psihenē nonāk tie, kuri garīgas lietas atstāj līdz galam nesaprastas, bet kapos nonāk tie, kuri dara lietas, kuras var izdarīt, bet kuras nav atļauts dotā momentā un konkrētai personai darīt.

Mušmires ēst nevajag, bet atsevišķos gadījumos lieto arī iekšķīgi, pareizi sagatavotas un stingri noteiktās devās, drošības pēc pa tējkarotei iešķupelējot māgā samaltas mārdadža sēklas. Vienīgais līdzeklis ar kuru var glābt aknas, ja saindēšanās ar mušmirēm un ne tikai. Ārējai lietošanai sarkanai mušmirei nav konkurenta - nekādi pretsāpju līdzekļi nestāv blakus .

15.aprīlis 2023, 12:43
Marcis Dzelme

Pederastam Andrim Atvaram jau sen vajadzeja but psihiartijas slimnica.

15.aprīlis 2023, 12:47
Andis Atvars

Nāksies jums atdzīvināt Hruščovu, jo tieši viņa laikā uzplauka psihiatrija, kurā sabāza komunisma pretiniekus.

15.aprīlis 2023, 21:58
Jelena Sergejeva

Kā atšķiras komunisms no fašisma? Atvar, tā jebkurā gadījumā ir diktatūra. 

 

15.aprīlis 2023, 23:03
Andis Atvars

Komunisms un fašisms ir ļaunums (sātanisms) , kurš sadalīts divās daļās un cilvēcei iemānīts kā ļaunums un labums. Tajā pašā laikā tās viena otru uztur un bez viens neesamības arī otrs nobrūk. Šodienas liberālisms ir tas pats fašisms, tik vairāk vai mazāk maskētā veidā. Par cik iztrūkst komunisms, tad tas ir viens no iemesliem, kādēļ liberālisms nobrūk. Jā, ir Ķīna ar komunistisko partiju un vēl atsevišķas aziatu valstiņas, bet arī tās vairs īsti neatbilst komunisma standartiem. Arī tad esošais komunisma modelis bez nopietnas reformēšanas novedīs Ķīnu pie sabrukuma. Krievijas problēma nav komunisms, bet liberālisms, jo pie varas ir 90% liberāļi.

Diktatūra. Diktatūra var būt pat noderīga. Piemēram, Latvijas sabrukumu var apturēt tikai diktatūra. Tieši tāpat kā 34tā gadā to ieviesa Ulmanis, tāpat tāds apvērsums ir nepieciešams šodien - politikais bērnudārzs Latvijā ir jālikvidē (nav Saeimā neviena normāla partija, kura būtu saucama par partiju) un valsti ir jāpārvalda cilvēkiem, bet ne cilvēcību zaudējušiem idiotiem, kuri resursus atdod ukraiņu izkaušanai, bet ar enerģiju baro Putina egregoru, tai vietā, lai resursus ieguldītu bērnos un enerģiju novirzītu Latvijas attīstībai.

Ja vēl par PSRS, tad Staļina laikā nebija komunisma. Komunisms tika mēģināts ieviest pie Hruščova un ir uzskats, ka PSRS nogrāva ne Gorbačovs, bet Hruščovs, jo ar Hruščovu tika zaudēts radošums un PSRS attīstījās vien vairs pēc inerces, kā jau tas Krievijā ir pieņemts. Krievijā liberāļi pie varas bija jau jānomaina 2021. gada rudenī, bet pienāks 2023. gada rudens un labi, ja process vēl tiks uzsākts.

16.aprīlis 2023, 0:12
Marcis Dzelme

Un ko debilas pedersasts atkal te murgo un komunismu jau 1912 gada ieviesa Lenins un debilas neta dirsejs, jo Krievija vara nemanisies vel 10 gadus.

16.aprīlis 2023, 12:52
V ilis Gutmanis

Marci, Marci nu negvelžat jūs galīgas muļķības. Kāds 1912 gads, kāds komunisms tai laikā. Labāk pirms sākt rakstīt visādas muļķības nu vismaz vēstues māčību grāmatu par jaunāko laiku vēsturi palasat.

16.aprīlis 2023, 17:32
Andis Atvars

Vispār, komunisms Krievijā parādas jau 1903. gadā un Staļins komunismu reformē, likvidējot komunisma radītājus Krievijā. Komunisma reanimācija notiek pie Hruščova. Ja tas vēl būtu atstāts pie varas līdz 71. gadam, tad PSRS būtu nobrucis ar Brežņeva aiziešanu vai pat viņš tiktu jau pirms tam nomainīts.

"Krievija vara nemanisies vel 10 gadus." (C)

Bet ar šo jūs esiet apliecinājis, ka Uktaina karā ar Krieviju zaudēs. Krievija jau pašos pamatos ar 24. februāri ir mainījusies, bet lai izvairītos no lieliem satricinājumiem, tad varas maiņa noris lēni. Ar Baltkrievijas atgriešanos Krievijas sastāvā, PSRS 2 projekts ir jau iedarbināts un es neredzu neko, kas iesākto procesu varētu apstādināt.

16.aprīlis 2023, 21:46
DŽA

atvar, kuce, ko dirs? krievija parādīja visai Pasaulei to, ka ir vāja zeme, vāja, ne tikai ekonomikā, bet arī militāri vāja. Zilonis uz māla kājām. Izdzimteni, esi tādu teicienu dzirdējis? Pilnībā atbilst krievijai. Pasaule ieraudzīja īsteno krieviju. Milzīga, bet, ārkārtīgi vāja. Tas labi!

17.aprīlis 2023, 19:43
V ilis Gutmanis

Cik savādi Krievija visai pasaulei parādija cik tā ir vāja. Nē nu labi tikai te tāds maziņš sīkumiņš kāpēc tad daudzi no bijušajiem ASV sabiedrotajiem vēlās ar tā saukto vājo Krieviju veidot jaunu spēcīgu ekonomisku bloku kas ir vērsts pret ASV interesēm. Vai nav savādi?

17.aprīlis 2023, 20:09
DŽA

Z ili, idiot, kura valsts to vēlas? Nosauc kaut vienu? Nav krievijai draugu, mordora ir apdirsusies! Bļa, ujebok, dirsa tev degs. Mauka, ārā no Latvijas!

17.aprīlis 2023, 20:20
V ilis Gutmanis

No sākuma gribēju ieteikt buldurjāņu tinktūru bet saprtu ka nabaga DŽA tas nepaļīdzēs. Stiprāki nomierinošie līdzekļi  ir recepšu zāles. DŽA aizej pie daktera. Jā un nelasi ukraiņu un latvijas mēdiju murgojumus, varbūt tad paliks vieglāk.

 

18.aprīlis 2023, 7:27 (18.aprīlis 2023, 7:28 - labots)
DŽA

Eh, kremļa dirslaižas, atbildat uz vienkāršu jautājumu- kuras valstis vēlas ar krieviju veidot to spēcīgo ekonomisko bloku? Nu to, kurš vērsts pret ASV interesēm. Nosauciet kaut vienu???

Kā parasti, atbildes nebūs, jo, gluži vienkārši tādu valstu nav. Ar zaudētāju nedraudzējas. krievija ir absolūti viena, grimst savos sūdos. 

18.aprīlis 2023, 19:26
Stāstnieks

Dža, esi gan tu viltnieks. Prasi atbildes uz jautājumiem, bet kad tev atbild tad sāc klaigāt, ka tā nav atbilde un lamāt to, kurš tev atbild.

18.aprīlis 2023, 19:59
DŽA

Dirsēj, uz maniem jautājumiem,  neviens, no jūsu nolādētās izdzimteņu sugas, atbildējis nav. Lūk, nevari atbildēt? Tad ej dirst.

18.aprīlis 2023, 20:11
Stāstnieks

Dža, nemelo meluķi. Es iepriekš atbildēju uz taviem jautājumiem, bet tu kaut ko melsi, ka tās neesot atbildes un vēl sāki lamāties. Tad kāda jēga tev atbildēt? Pats sev atbildi.

18.aprīlis 2023, 21:17
DŽA

Dirsēj,  fašistu izdzimteni,  ne uz vienu manu jautājumu, tu atbildējis neesi. Prasts hujepļots esi. Ej dirst.

18.aprīlis 2023, 22:11
Stāstnieks

Muļķi, Dža, papriekš, bez izvairīšanās, atbildi uz manu jautājumu tēmā Cilvēku domas krievijā ir mainījušās, cilvēki ir pret karu. [57] 

19.aprīlis 2023, 8:39
V ilis Gutmanis

Ja jau cienītais DŽĀ tā vēlas kaut vienu valsti uzzināt kas grib sadaeboties ar Krieviju no ASV sabiedrotajiem. Lūdz jums divas Sauda Arābija un Turcija. Starp ctu par cilvēkiem kas ir mainijuši domas cienītie eiropieši jau tāpat sāk teikt ka Ukraina tiem ir apnikusi kā rūgtā vārmele ar savu mūžīgo diņģēšanu , dodat dodat, dodat vēl.

19.aprīlis 2023, 16:56
Andis Atvars

"Nav Krievijai draugu un neviens negrib sadarboties"(C)

Nepateiksiet, kura politiķa teiciens un par kuru valsti šis ir: " Mums nav mūžīgi sabiedrotie, ne pastāvīgi draugi, bet ir mūžīgas un pastāvīgas intereses, un aizsargāt tās - mūsu pienākums". Pateikšu nedaudz priekšā - tas nav par Krieviju un pieder politiķim, kurš dzīvojis 18-19.gs.

Par Krievijas draugiem var spriest pēc balsojuma par Ukrainu. Tie, kuri balsoja par Krieviju, neskatoties uz draudiem, ka var nonākt zem sankcijām un tikt ekonomiski iznīcināti, tos tad var saukt par Krievijas draugiem. Tad ir ne mazums to, kuri balsošanā atturējās dēļ ASV draudiem (Ķīna, Indija... ) un tad ir pulciņš anglosakšu kolonijas ar to vietvalžiem, kuri nekādus patstāvīgus lēmumus nepieņem un kuriem arī neļauj nekādus patstāvīgus lēmumus pieņemt. Uzskatāms piemērs ir Latvija, kura vēl nejēdzību ratiem skrien pa priekšu ar nezaļajām enerģijām un "tumberdzenes klimata šizofrēniju", torpedējot Latvijas ekonomiku un finanses, kaut ja citādi nevar, tad vilkties nejēdzību ratiem nopakaļus cik vien iespējams, kā to es praktizēju. Bija pagājušā gadā tas ID kartes trakums, kuram apakšā nebija nekāds reāls segums, ja nu vienīgi tajā būtu iespiests "aitas nummurs" , vai atzīmēts tā iztrūkums. Kaut kur martā sadomāju, ka varbūt tomēr jāizņem tas talons, bet tad jau bija iznācis jauns rīkojums, ka ID karte nav obligāta, ja ir derīga pase. Un tā es bez liekas trakošanus vēl ar pasi dzīvošu piecus gadus. Ietaupīju laiku (neizčakarēju divas dienas) un līdzekļus ietaupīju.

Bet tas bija pirms gada. ŠSO pagājušā gadā par pilntiesīgu dalībvalsti kļuva Irāna un vēl deviņas valstis iesaistījušās no jauna organizācijā dažādā statusā. Nozīme tāda, ka tās iekšējos norēķinos vairs neizmanto US$.

Jā, ne Ķīna, ne Krievija viena otru neuzskata par draugu, bet ASV tās abas iedzinusi vienā koridorā un tagad nezin, kā tās izšķirt. Tās abas būs kopā iekams no pjedestāla netiks gāzta ASV. Tad abu atiecības varētu tikt pārskatītas, bet līdz tam, tās nav nekādi izšķiramas. Tā pati ES ir sapratusi, ka ar krievu miljardieru aplaupīšanu tā sevi ir padarījusi nepievilcīgu investīcijām un lai tajā uzkrājumus turētu. Naudiņa tādos tempos aizplūst, ka ir sākuši domāt, vai aplaupītiem krieviem nolaupīto neatgriezt, jo pretējā gadījumā var sākties ES banku bankroti, kas ES novestu viens un divi pie sabrukuma. 

Turcija. Tai vispār ir interesanta vēsture, jo tā tika mākslīgi radīta Krievijas nograušanai un atkal, tajā mirklī, kad Krievija ir nograuta, tiek nograuta arī Turcija, jo anglosakši nedomā kā pastalas, ka ir labās un sliktās važas - tiem Turcija ir instruments, bet ne ka Turcija kļūst par jaunu un daudz spēcīgāku Osmāņu impēriju.

19.aprīlis 2023, 19:02 (19.aprīlis 2023, 19:06 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:16

Jaunākās diskusijas