Kuras zodiaka zīmes nevar izveidot labu un saskanīgu draudzību?

tautaruna.lv 9.jūlijs 2023, 9:20
 
unsplash.com
"Times of India" astrologi apkopojuši zodiaka pārus, kuri nevar būt draugi jeb šo cilvēku starpā vienmēr valda spriedze un nesaskaņas.

Auns un Vēzis

Aunu un Vēžu attiecības var būt ļoti atklātas, viņi viens otram var stāstīt visu. Var šķist, ka tieši šādām būtu jābūt labām draugu attiecībām, taču par spīti visam, šo zodiaka zīmju pārstāvjiem ir grūti vienam otru izturēt. Auni ir impulsīvi un spēj būt visai skarbi, nedomājot par to, kā otrs jutīsies pēc viņu sacītā. Turpretim Vēži ir daudz uzmanīgāki un viņiem rūp otra cilvēka jūtas. Vēžus var sāpināt Aunu vieglprātība.

Vērsis un Mežāzis

Vērši un Mežāži ir ļoti līdzīgi. Tieši līdzīgo rakstura iezīmju dēļ šo zodiaka zīmju pārstāvjiem ir grūti uzbūvēt ilgstošu un ciešu draudzību. Gan Vērši, gan Mežāži mēdz būt pārgalvīgi un stūrgalvīgi. Viņi uzskata, ka viņiem vienmēr ir taisnība un negribēs otram ne piekāpties, ne atvainoties.

Dvīņi un Vērsis

Dvīņi ir spontāni un daudzpusīgi, savukārt Vēršiem nepatīk iziet ārpus komforta zonas. Tieši šīs atšķirīgas rakstura iezīmes var novest pie konfliktiem. Dvīņi mēdz būt arī visai valdonīgi, tāpēc Vērši nebūs apmierināti un viņiem nepatiks, ka kāds viņus cenšas komandēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.jūlijs 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas