Brīnumi notiek! Īsi pirms dzīvību uzturošo iekārtu atslēgšanas pacients atdzīvojas

tautaruna.lv 9.jūlijs 2023, 14:40
 
unsplash.com
28 gadus vecais Džeimss Hovards-Džonss no Lielbritānijas piedzīvoja baisu uzbrukumu uz ielas, kā rezultātā nonāca slimnīcā. Medicīnas personāls paziņoja ģimenei skumju vēsti un tā jau bija gatava atvadīties no Džeimsa, kad pēkšņi notika brīnums, vēsta "The Sun".

Džeimss slimnīcā nonāca ar smagiem miesas bojājumiem. Viņš vairākas nedēļas aizvadīja komā. Džeimsam tika veiktas arī vairākas operācijas.

Pēc vairākām slimnīcā aizvadītajām nedēļām ārsti ģimenei paziņoja, ka viņš ir piedzīvojis smadzeņu nāvi, kas nozīmē to, ka vīrieti pie dzīvības uztur vien medicīniskās iekārtas.

Ģimene samierinājās ar Džeimsa skaudro likteni un bija gatava atslēgt viņu no dzīvības uzturošajām iekārtām, un ziedot viņa orgānus citiem.

Pieņemot smago lēmumu, vecāki nolēma dēlu no dzīvību uzturošajām iekārtām atslēgt tikai pēc nedēļas, lai visi tuvinieki un draugi paspētu ierasties slimnīcā un atvadīties no Džeimsa. Kā izrādās, tad vecāki pieņēma liktenīgu lēmumu - Džeimss atmodās.

Lai arī vīrietis pa mata tiesu izglābās no nāves, liktenīgais uzbrukums iespaidos visu viņa turpmāko dzīvi. Viņš ir kļuvis par invalīdu. Džeimsa tēvs atklāj, ka viņa dēls būs "invalīds praktiski visos dzīves aspektos".

Džeimsa uzbrucējam, kas nodarīja viņam smagus miesas bojājumus un teju izraisīja vīrieša nāvi, piespriests divu gadu un četru mēnešu ilgs cietumsods.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas