Lotija Žermēna Bišopa svētkus pavadīja ģimenes un draugu lokā.
Līdz 1961. gadam Bišopa strādāja vietējā slimnīcā par medmāsu un pēc tam izgāja no darba, lai rūpētos par bērniem.
Par savas ilgmūžības noslēpumu pensionāre uzskata pārtiku, kas ir pēc iespējas dabīgāka. "Es dodu priekšroku saldajiem kartupeļiem, klimpām, makaroniem un sālītām zivīm," sacīja Lotija
Viņa arī ieteica ēst mazāk gaļas un vairāk kukurūzas un zaļo banānu.
Vēl viens ilgmūžības noslēpums, ar kuru dalījās Lotija, ir aktīvs dzīvesveids un kustība. “Paskaties uz manu māju - viss šeit tika darīts ar manām rokām. Es pati pat krāsoju sienas,” viņa lielījās.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.