Veikalā redzētais skats sašūmē soctīklus

tautaruna.lv 15.janvāris, 4:00
 
Pixabay
Kovida laikam bija viena pozitīva iezīme - veikalos viss bija safasēts - smalkmaizītes, cepumi utt, lai tik kāds tās neapšķauda. Taču tagad "groži" palaisti un visu, kas nav safasēts, var apgrābstīt pēc sirds patikas.

"Domāju par kundzi cienījamos gados, kura Maximā pa vienai ar plikām rokām cilāja piparkūku sirsniņas un ņēma tikai tās, kuras nav salūzušas," vietnē "X" raksta Lauma.

Konts: Varēji cimdus seniorei uzdāvināt nevis te paust savu izbrīnu.

Anita: Reiz mazā "Rimi" sievietei uz grīdas nokrita bulciņa. Pacēla. Ielika atpakaļ. Palūdzu izņemt un aiznest kādam darbiniekam. Manu lūgumu noraidīja un pateica - ir taču ēdama. Pēc tam to bulku pati paņēmu un aiznesu pārdevējai.

Ritvars: Reiz redzēju onku, kurš čubina ceptās maizītes... Laikam būs jāsāk tie izvirtuļi kaunināt.. un man pat ir kauna teikums...- iedomājies, cik pirms tevis to bulku ar savām "pirms tam gar olām, tad gar seju", to maizīti ir samīļojuši? Tu gribi būt viens no viņiem?

ABC: Pirms 15 gadiem noskatījos kā Maxima XXX piparkūku “saliņā” kundzīte iegremdēja rokas un izvilka, iegremdēja un izvilka… Kopš tā laika neko nefasētu nepērku

Artūrs: Nieki vien, Olimpijā divi penši ņēma sveramo riekstu/žāvētu augļu maisījumu. Kundze instruēja vīru, kādi ir jāņem (vērtīgākie). Protams, ar plikām rokām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:53

Jaunākās diskusijas