Mārcis Judzis jau citas apskāvienos

tautaruna.lv 15.janvāris, 1:00
 
MN
Pērnā gada nogalē viens no negaidītākajiem pārsteigumiem bija mūziķa, bijušā grupas "Dzelzs Vilks" bundzinieka Mārča Judža bērnu mātes Rūtas Judzes atzīšanās. Pāris savas attiecības kārtoja sociālajos tīklos, izraisot lielu sabiedrības viedokļu iesaisti.

Taču kā var secināt "Facebook", mūziķis sagaidījis 2024. gadu jau citas sievietes apskāvienos.

NRA 2023. gada decembrī rakstīja, ka Judža dzīvesbiedre Rūta Judze "Facebook" sniegusi garu aprakstu par Judža īstenoto fizisko un emocionālo vardarbību, kā arī norādījusi, ka vairākkārt vērsusies policijā. Sieviete arī norādīja, ka vīrs viņai tiesiskā ceļā atņēmis bērnus.

Savukārt Judzis sociālajā medijā "Facebook" norādīja, ka visa sievietes paustā informācija esot nepatiesa un apmelojoša. Viņš "šajā farsā" iesaistīties nevēloties, turklāt esot slēgtas tiesvedības, tāpēc nedrīkstot izpaust detalizētu informāciju.

Judzis arī apgalvoja, ka nekad neesot bijis vardarbīgs pret Rūtu un saviem bērniem, bet to nevarot teikt par pašu Rūtu. Tāpat vīrietissacīja, ka trīs reizes lūdzis pie notāra izšķirties, bet tas nesot izdevies. Judzis arī apgalvoja, ka sieviete neesot slima ar vēzi, kā viņa to raksta sociālajos tīklos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:48

Jaunākās diskusijas