Jēkabpilī vīrietis aplejas ar degšķidrumu un aizdedzinās; sekas smagas

tautaruna.lv 15.janvāris, 13:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Jēkabpilī, bēdīgi slavenajā Ķieģeļu ielā, kas atrodas cietuma pakājē, uzdzīve sita augstu vilni. Vienā no daudzstāvu māju dzīvokļiem dzeršana “līdz baltajām pelītēm” beidzās ar ugunsgrēku. Smagus apdegumus guva kāds bijušais ieslodzītais, kurš neuzmanīgi rīkojās ar atklātu liesmu, vēsta "Degpunktā".

Jēkabpilī Ķieģeļu ielas 7. namā starp kārtīgiem un pieklājīgiem ļaudīm mīt arī tādi, kuri visu savu apzinīgo mūžu dzīvojuši kā pagadās. Vislielākās raizes vietējiem bijušas par otrā stāva iedzīvotāju Aleksandru, kurš regulāri iekūlies nepatikšanās un pat sēdējis cietumā.

Nesen pie viņa ciemojās kameras biedrs Vadims, kurš pamatīgi piedzēries, pats sevi aplējis ar degošu šķidrumu un aizdedzinājies. Tā vismaz dzirdējuši kaimiņi.

“Nepagāja piecas minūtes, viņš jau bļāva - palīdziet,” stāsta kaimiņiene.

Ugunsdzēsēji liesmas apdzēsa, bet Vadims guva smagus apdegumus - cietuši gandrīz 50 procenti no visa ķermeņa. Arī draugs Aleksandrs esot centies savu ciemiņu glābt, bet nesekmīgi.

“Viņš šeit stāvēja - viss liesmās. Redziet, es arī atnācu piedzēries. Un velns, es esmu šausmās. Nekad neesmu redzējis cilvēku… Vai esat kādreiz redzējuši cilvēku, kas deg dzīvs? Bet es vakar redzēju to visu, man vienkārši viss. Es viņu iemetu vannā, mēģināju ar ūdeni apdzēst! Ne velna nesanāca,” stāsta Aleksandrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas