Rīdziniece Brasā ierauga ko patiesi biedējošu

tautaruna.lv 14.decembris 2023, 5:00
 
Ilustratīvs attēls / Andrejs Strokins/F64
Brasas mikrorajonā, Invalīdu un Lāču ielas krustojumā, pie kāda valstiski nozīmīga un stratēģiski svarīga objekta rīdziniece Evija novērojusi patiesi neizskaidrojamu ainu – uz kanalizācijas lūkas vāka izvietotas vairākas lietas: alkohola pudeles, cigaretes, maize, aknas, svece, trauks, auduma gabals, vēsta "Bez Tabu".

Evija dzīvo starp divām galvaspilsētas kapsētām - Lielajiem kapiem un Meža kapiem. Netālu savulaik atradies arī Brasas cietums. Savukārt teritorija pie krustojuma, kur pamanīta savdabīga instalācija, ilgstoši atstāta novārtā. Taču tagad te izvietota valsts kritiskā infrastruktūra, ko apsargā Militārā policija.

Melnās maģijas vai konkurentu apkarošanas rituālus uzreiz no saraksta gan izslēdz ekstrasenss Ilmārs Briedis. Un to atklājušas kārtis. Zīmīgs esot arī fakts, ka šī performance veikta krustcelēs un uz kanalizācijas lūkas vāka. Īsāk sakot, labāk slikto nolaist podā un izvēlēties pareizo, no atkarībām brīvo ceļu.

Jāpiebilst, ka objekts aprīkots ar lērums videonovērošanas kamerām. Visticamāk, konkrētais rituāls noteikti iemūžināts. Tiesa gan, nedz pašvaldības policijai, nedz arī Valsts policijai par šādu, iespējams, sātanisku aktu nekas neesot zināms.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas