Latviešu astrologam nelāga prognoze par jaunajiem elektrovilcieniem

tautaruna.lv 14.decembris 2023, 9:20
 
F64
Jaunie elektrovilcieni jau piektdien sāks kursēt uzreiz vairākos maršrutos, taču astronumerologs Kristaps Baņķis prognozē, ka viss nenoritēs tik raiti, kā plānots.

Sociālajos tīklos Baņķis raksta, ka jaunos elektrovilcienus laiž Dižčika laikā, kas, pēc astroloģijas principiem, neesot labi.

"Jaunie elektrovilcieni sākšot kursēt piektdien. Akkurāt Dižčiks. Vari iedomāties cik raiti strādās… Gadiem stāvu domādama… lai uzkāptu pussprāgušam kleperim!?… Tas viss ir naudas kaisīšana vējā. Čuiņiks kā vardei tuksnesis," vēsta Baņķis.
Jaunie elektrovilcieni piektdien, 15.decembrī, sāks kursēt uzreiz vairākos maršrutos, pirmdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis. Viņš norādīja, ka Čehijas uzņēmums "Škoda Vagonka" ir gatavs nodot "Pasažieru vilcienam" kopumā 15 jaunos elektrovilcienus, un vēl joprojām notiek šo vilcienu pieņemšanas process.

Kāda komentētāja vien piebilst, ka, iespējams, par elektrovilcieniem atbildīgās personas astroloģijai netic.

Kā ziņots, jaunie elektrovilcieni piektdien, 15.decembrī, sāks kursēt uzreiz vairākos maršrutos, pirmdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis.

Viņš norādīja, ka Čehijas uzņēmums "Škoda Vagonka" ir gatavs nodot "Pasažieru vilcienam" kopumā 15 jaunos elektrovilcienus, un vēl joprojām notiek šo vilcienu pieņemšanas process.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas