"Jūs publiski rosināt uz noziegumu"; soctīklos cepiens par karu Ukrainā

tautaruna.lv 14.decembris 2023, 2:00
 
Kaspars Krafts/F64
Mikroblogošanas vietnē "X" izveidojusies diskusija, kurā pausts nepopulārs viedoklis, ka Ukrainai, iespējams, būtu jāpadodas karā Krievijai. Šis ieraksts piesaistīja daudzu vietnes lietotāju uzmanību, kas steidzās paust savu viedokli, lielākoties, kritizējot šādu viedokli.
Kāds "X" lietotājs dalās ar, kā pats dēvē "nepopulārām pārdomām par Ukrainas-Krievijas karu", uzskatot, ka, iespējams, tam būtu jāpieliek punkts.

Šis ieraksts piesaistīja daudzu vietnes lietotāju uzmanību, kas steidzās paust savu viedokli, lielākoties, kritizējot šādu viedokli.

"Šobrīd jūs publiski rosināt uz noziegumu."

"Tādējādi pati ideja par teritoriju atdošanu krievam ir nodevīga un nelietīga. Tas arī ir šābrīža ķīniešu un kremļa naratīvs."

"Lai krievi gūtu uzvaru, atjaunotu spēkus gadu garumā un ietu pēc lielākas uzvaras ne tikai Ukrainā?! Atgādinu ka gāja pēc Kijevas, domā ka viņiem tā doma tā vienkārši pagaisīs un nemēģinās turpināt pēc gadiem? Piekritīšu ka šis,Tavs viedoklis,ir viens no sliktākajiem kas var būt."

"Patreiz ASV kongresā norit politiskas batālijas par budžetu, tai skaitā, par Ukrainu. Tur jau ir skaidrs, ka krievam nedrīkst dot uzvaru šajā 4-ā PK epizodē, citādi ASV pati zaudēs. Rietumiem nav citas izejas kā lēnām krievu nospiest. Citādi būs jāmaksā ar asinīm."

"Drīz nesāksies nepopulāras pārdomas par neatkarīgas Latgales republikas izveidošanu? Visu valsti jau nezaudēsim, dzīvosim laimīgi?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas