Māte sūdzas: 5 gadus vecais dēls pārnāca mājās no bērnudārza ar uzkrāsotiem nagiem

tautaruna.lv 6.novembris 2023, 4:30
 
Kaspars Krafts/F64
Amerikā kāda māte vērsās pie vecāku kopienas pēc padoma pēc tam, kad atklāja sava partnera konservatīvos uzskatus par dzimumu normām, raksta New York Post.

Kādas sievietes 5 gadus vecais dēls nesen pārnāca mājās no bērnudārza sajūsmināts, jo viņam bija nolakoti nagi. "Mans dēls domāja, ka tas ir forši, un viņš bija lielā sajūsmā. Viņiem bērnudārzā bija izdomāts skaistumkopšanas salons," viņa paskaidroja, piebilstot, ka skolotāji piedāvāja bērniem iespēju nokrāsot nagus ar bērniem drošu laku.


Kad viņas partneris atgriezās mājās, viņš tajā nesaskatīja neko smieklīgu. "Viņš bija nikns," atcerējās māte. "Viņš sāka teikt, ka ir pretīgi, ka bērnudārzs to pieļauj, teica manam dēlam, ka nagu laka ir paredzēta tikai meitenēm, un mans dēls izskatījās tik apbēdināts."

Viņa noslēdza savu ierakstu, atzīstot, ka viņu šī situācija ļoti apbēdinājusi un viņa uztraucas, ka partneris tagad draud piezvanīt uz bērnudārzu, lai pasūdzētos. "Kā man ar to tikt galā?" - viņa jautāja.

Interneta komentētāji piedāvāja padomus un atbalstu. Daudzi vīrieši pauda savu viedokli, sakot, ka viņas partnerim ir jābūt pārliecinātākam par savu vīrišķību. “Man ir 43 gadi, un es nevaru pateikt, cik reižu mana meita ir man krāsojusi nagus,” rakstīja kāds vīrietis. Citi piebilda: “Jūsu partneris ir īsts āksts. Pastāstiet savam partnerim, ka viņš uzvedas kā bērns."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas