Putina preses sekretārs Peskovs komentē Pugačovas ierašanos Maskavā

tautaruna.lv 6.novembris 2023, 12:15
 
Reuters/Scanpix/LETA
Pēdējās dienas galvenā dienas tēma Krievijā bija Allas Pugačovas negaidītā atgriešanās. 74 gadus vecā dziedātāja Maskavā ieradās ar vilcienu no Pleskavas, pēc tam ar automašīnu ieradās savā pilī Grjazas ciematā netālu no Maskavas. Savu viedokli par to pauda Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

Žurnālisti jautāja Peskovam, vai no ārzemēm atgriezušos Krievijas pilsoņu klātbūtne varētu negatīvi ietekmēt noskaņojumu sabiedrībā.

"Ārvalstu aģenta radinieks, pirmkārt, nav populārs jēdziens [Pugačovas vīrs Maksims Galkins Krievijā nodēvēts par "ārvalstu aģentu" - red.piez.] un tam nevajadzētu tādam būt. Otrkārt, Krievijas pilsoņi brauc uz citām valstīm, strādā tur, atgriežas Krievijā, tad atkal aizbrauc - tas ir pastāvīgs process, tas notiek visās pasaules valstīs. Un, protams, ka jebkurš Krievijas pilsonis, cienījams un likumpaklausīgs, viņš vienmēr brīvi atgriežas savā dzimtenē Krievijas Federācijā un tikpat brīvi atstāj to dažādiem mērķiem, vai tas būtu tūrisms, vēlme kaut kur dzīvot vēl kādu laiku,” par Pugačovas ierašanos, kas, visticamāk, būs īslaicīga, sacīja Dmitrijs Peskovs.

Kā SHOT pastāstīja kāds Pugačovai tuvs avots, viņa ieradās uz īsu brīdi Maskavā, lai sastādītu papildu testamentu un paņemtu visus ar bērniem saistītos dokumentus, kurus ģimene nebija paņēmusi līdzi pēdējā vizītē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas