Stjuarti atklāj, kā mēdz "atriebties" nekaunīgiem lidmašīnu pasažieriem

tautaruna.lv 13.augusts 2023, 3:30
 
unsplash.com
Vairāki stjuarti medjiem atklājuši, kā mēdz atriebties rupjiem pasažieriem, kuri viņus ir pamatīgi nokaitinājuši. Viņu rīcība ne vienmēr ir skaista. Medijs "The Sun" apkopojis stujartu metodes.

Kā min stjuarti, tad bieži vien lidojumu laikā daži pasažieri mēdz izcelties uz citu fona ar savu rupjību un nekaunību.

Šādos brīžos stjuarti mēdz ne tik labi uzvesties jeb daļa no viņiem cenšas nedaudz ieriebt nekaunīgajiem pasažieriem.

Kāda stujarte atzina, ka šādā situācijā, lai nedaudz ieriebtu rupjam pasažierim, mēdz ejot viņam garām palaist gāzes, tādējādi cerot, ka spēs sabojāt viņam ceļu ar nepatīkamu smaku.

Kā izrādās, tad šāda atriebības metode nav nekas neparasts un šādi mēdz rīkoties neviens vien apkalpes loceklis. Kā min stjuarti, tad viņi aktīvi staigā pa lidmašīnas eju un nonākot pie "nelaimīgā" pasažiera, izliekas, ka pārbauda to vai viss ir kārtībā ar bagāžu, kas novietota virs viņu galvas un konkrētajā brīdi palaiž gāzes.

Tomēr šis nav vienīgais veids, kā mēdz rīkoties lidmašīnu apkalpes locekļi, kurus nokaitinājuši pasažieri. Cita stujarte medijiem atklāja, ka mēdza speciāli nekaunīgiem ceļotājiem radīt problēmas ar tiem priekšā esošajiem ekrāniem, kuros var skatīties filmas. Viņa speciāli ik pa laikam atslēdza tos, tādējādi nokaitinot rupjos pasažierus, kuriem nebija iespēja pilnvērtīgi baudīt filmas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

13.augusts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas