"Jāmeklē garīgās attīstības iespējas, meditācija, domas"; Tvitertauta Zutim dod padomus, kā tagad dzīvot

tautaruna.lv 13.augusts 2023, 7:15
 
Ģirts Ozoliņš/ F64
Pēdējā laikā bokseris Kristaps Zutis pievērsis savā "Twitter" kontā uzmanību. Atklāsmes par savu pašreizējo dzīvi seko cita aiz citas. Arī šī reize nav izņēmums.

NRA jau rakstīja, ka šova "Slavenības. Bez filtra" dalībnieki Kristaps Zutis un Elīna Pakalne jūnija pilnbriedā publiski paziņoja par savu saderināšanos, bet tagad pāris ir šķīrušies. Par to, ka kopdzīve ir galā, Zutis izziņoja savā "Instagram".

Savā "Twitter" kontā Zutis saka:

Svarīgākais, ko es savā dzīvē neesmu iemācījies ir labot, labot lietas, labot attiecības. Es vienmēr esmu izvēlējies vieglāko ceļu un, kad esi atkal uz lielceļa viens un galīgi salūzis, saproti: sākt no sākuma arī vairs nav opcija, jo šoreiz salūza viss, arī pats.

Pēc šīs publiskās atzīšanās seko uzmundrinājuma vārdi no līdzcilvēkiem:

Ēriks: "Tikai mieru."

Edijs: "Katra situācija ir iespēja. Nav forši, bet no otras puses - šis ir īstais brīdis maukt uz studiju un ierakstīt roka balādi! Turās!"

Aiga: "Kristap, man liekas, ka nevajag neko labot. Ja attiecības ir tā vērtas, pašas salabosies. Vislabākās ir tās, kurās vienkārši viss ir labi, bez pārmetumiem un bez jautājumiem. Visas pārējās vienkārši nevajag!"

Armands: "Nu tad jāpārdomā dzīve pašos pamatos, jāizvērtē sevi kā personību, jāmeklē garīgās attīstības iespējas, kādas nu katram tās intereses šajā jomā. Jāpalasa, jāpameklē. Meditācija, domas."

Kārlis: "No sevis varu tikai pateikt, ja ir riktīgi slikti, tad ir jāiet pēc palīdzības, ja pats nevar, tad vari pateikt, lai kāds draugs piesaka."

Līga: "Arī sevi var salabot, nesaku, ka viegli, bet var un vajag."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

13.augusts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas