Nestrādā, bet algu saņem, kā tas iespējams? Skolotājai izdodas 20 gadus izvairīties no strādāšanas

tautaruna.lv 10.jūlijs 2023, 3:00
 
unsplash.com
56 gadus vecā Sincia Paolina De Lio tikusi "kronēta" par sliktāko darbinieci Itālijā. Sincia ir skolotāja, kura jau 24 gadus strādā šajā profesijā. Interesanti, kāpēc tik cienījamas profesijas pārstāve tiek atzīta par sliktāko darbinieci Itālijā?

Kā vēsta medijs "Daily Star", tad Sincia ir prasmīgi spējusi izvairīties no strādāšanas.

Lai arī viņa 24 gadus strādā par skolotāju, darbā viņa ir ieradusies vien četrus gadus jeb prasmīgi mācējusi 20 gadus nestrādāt, bet par to saņemt atalgojumu.

Skolotāja ļoti radošā veidā spēja izvairīties no strādāšanas. Viņa nemitīgi izmantoja slimības lapas, atvaļinājumus un brīvdienas dažādu komandējumu, konferenču apmeklēšanai. Pateicoties tam, skolotājai izdevās kopskaitā veselus 20 gadus nestrādāt.

56 gadus vecā Sincia strādāja vidusskolā, kas atrodas netālu no Venēcijas, par literatūras un filozofijas skolotāju.

Vien 22. jūnijā izglītības iestāde lēma par Sincias atstādināšanu, vēsta Itālijas ziņu aģentūras.

Savukārt medijs "The Times" atklāj, ka retajos brīžos, kad skolotāja parādījusies mācību iestādē un grasījusies izglītot skolēnus, tie ir boikotējuši viņas stundas. Skolotāja tiek apsūdzēta arī dažādu pārkāpumu veikšanā, piemērām, īsziņu sūtīšanā laikā, kad norit mutvārdu eksāmens, mācību materiālu nenodrošināšanā un nepamatotu vērtējumu izlikšanā.

Par spīti tam, ka Sincia apgalvo, ka ir ieguvusi trīs grādus, Itālijas Augstākā tiesa lēma, ka viņa ir absolūti nepiemērota šim amatam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:12

Jaunākās diskusijas