Kevins Kostners šokā par sievas iesniegto laulības šķiršanu; iemesls visai neparasts

tautaruna.lv 10.jūlijs 2023, 2:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Amerikāņu aktieris, kinorežisors un producents Kevins Konstners bija pavisam samulsis, kad saņēma šķiršanās dokumentus no savas sievas. Izrādās, ka mulsumu radīja nevis fakts par attiecību izbeigšanu, bet to, ka sieva paspējusi dokumentus iesniegt pirmā, vēsta medijs "The Sun".

Aktieris atklāj, ka jutās patiesi samulsis un izbrīnīts, kad saņēma šķiršanās dokumentus, kurus viņam atsūtījis sievas advokāts, jo vēlējās to izdarīt pats.

Izrādās, ka aktieris bija pārliecināts, ka viņš un viņs sieva Kristīne bija vienojušies par draudzīgu šķiršanos. Tomēr viss nenotika, kā sākotnēji plānots.

Tiek ziņots, ka pāris sākotnēji nolēmis šķirt laulību mierīgi, iztiekot bez liekiem starpgadījumiem.

68 gadus vecā kino zvaigzne pēc sarunas ar sievu, kurā tika nolemts šķirt laulību, nākamajā dienā to esot pārrunājis ar bērniem. Tikmēr aktiera sieva apgalvo, ka viņš bērniem par laulību šķiršanu esot paziņojis video zvanā "Zoom" platfromā. Viņu kopdzīves laikā pasaulē nākušas trīs atvases.

Lai arī sākotnēji tika lemts par to, ka laulība tiks šķirta bez liekiem asumiem un starpagadījumiem, viss notika ne tā kā iepriekš plānots. "Kevins savai ģimenei [bērniem] izstāstīja, ka viņš un viņu māte šķiras, un viņa advokāts noformē dokumentus. Viņš gribēja, lai viss norit mierīgi bērnu dēļ, un teica Kristīnei, ka nevēlas nejauku šķiršanos, jo viņš jau tādas ir piedzīvojis," saka kāda aktierim tuvu stāvoša persona.

Neviens negaidīja, ka Kristīna pirmā uzņemsies iniciatīvu un uzsāks laulības šķiršanu. Šobrīd pāris atsakās sniegt komentārus par notikušo un notikumu attīstības gaitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas