Absurds vai izdevīgs piedāvājums? Soctīklus uzjautrina kāds dzīvokļa pārdošanas sludinājums Rīga

tautaruna.lv 31.marts 2023, 7:00
 
unsplash.com
Sociālo tīklu sludinājumu sadaļās reizēm var atrast dažādus interesantus piedāvājumus. Brīžiem var šķist, ka cilvēku vēlme citiem piedāvāt sev nevajadzīgo robežojas ar pilnīgu neprātu un absurdu. Kāds sludinājums sociālajā medijā "Facebook" ne vienam vien cilvēkam radījis neizpratni un smieklus.

Vienā no sludinājumu lapām "Facebook", kurā cilvēki piedāvā iegādāties vai izīrēt mitekļus, pavisam nesen parādījās "vilinošs" piedāvājums.

Vairāki soctīklu lietotāji mikroblogošanas vietnē nespēja slēpt ne sašutumu, ne smieklus.

Piedāvājums ir ļoti interesants. Kāds "Facebook" lietotājs par ļoti pievilcīgu summu piedāvā iegādāties divistabu dzīvokli Rīgā, Bolderājā. Dzīvoklis ir veselus 45 kvadrātmetrus liels un izlikts pārdošanā vien par sešiem tūkstošiem eiro. Izklausās pēc sapņa, taču ir viens āķis!

Ēka, kurā tiek pārdots dzīvoklis, pavisam nesen cieta ugunsgrēkā. NRA.lv jau iepriekš vēstīja, ka 20. janvāra rītā plašā ugunsgrēkā krāsmatās pārvērsts vēsturisks koka apbūves nams - muižiņa Bolderājā Tekstilnieku ielā 11.

Tieši šī nama viens no dzīvokļiem izlikts pārdošanā. Redzot šādu piedāvājumu, vairāki "Twitter" lietotāji neslēpa izbrīnu.

"Es, ja būtu mākleris: "Dzīvoklī paveras skaists skats uz naksnīgajām debesīm. Izstrādāta caurvēja sistēma. Senatnīga aura un podiņkrāsns (uzmanīgi)"."

"Nepieciešams kosmētiskais remonts," smējās kāds tviterists.

"Daudz dienasgaismas - tas ir pluss," pozitīvo saskatīja kāds cits.

"Un augšējie kaimiņi vairs netraucēs," norāda kāds cits.

"Skatoties šo sludinājumu, nodomāju - tas ir vispār legāli? Interesanti ko novērtētājs teiktu?"

"Griezti, kas imitē laikapstākļu," pasmējās "Twitter" lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas