"Tagad jebkura latviešu tautas deja būs "seksuālā uzmākšanās"," soctīklos apspriež Lībiņas-Egneres ierosinājumu

tautaruna.lv 29.marts, 11:15
 
Ekrānšāviņš no Youtube
Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere ir rosinājusi noteikt kriminālatbildību par seksuālu uzmākšanos. “Seksuālā uzmākšanās ir cilvēka cieņas aizskaršana. Tā aptver dažādas formas – tā var būt gan verbāla, gan neverbāla, gan fiziska seksuālā uzvedība, tā var tikt īstenota, izmantojot dažādus saziņas kanālus, tostarp digitālo vidi,” minēts ministrijas izplatītajā skaidrojumā.

Kā raksta Bens Latkovskis, Lībiņas-Egneres ierosinājums sabiedrībā izpelnījies pretrunīgu reakciju. Vieni to atbalsta, sakot - jau sen bija laiks. Cik ilgi var šo uzmākšanos pieciest, kamēr otri par to neslēpti ņirgājas, norādot, ka drīz jau paskatīties uz sievieti nedrīkstēs, jo šādu skatienu varēs uzskatīt kā uzmākšanos.

Viens no piemēriem:

"Apsveicu, pateicoties Vienotībai un Depresīvajiem, tagad jebkura latviešu tautas deja būs viena vienīga "seksuālā uzmākšanās". Neticat ? Lūdzu, no 54. sekundes sāks nepārtraukts kriminālnoziegums 4 minūšu garumā ... :) VPDK SAIME (Daugavpils) - "Vai domāji, vai cerēji?"," raksta Andrejs.

Haris: Gribēju Jūs lūgt neapgādāt viņus ar jaunām idejām Revolūcijai.. bet nu jau par vēlu. Nudien nebrīnīšos, ja viņi kaut kad mēģinās ķerties klāt arī tautas dejām u.tml.

Kaspars: Logina tak to solija...
Vairis: Tā ar šiem kakistrokātiem pie varas mēs nonāksim arī līdz sejas aizsegiem sievietēm, lai vīrietis nemaz nevar paskatīties. Tagad labi redzams rezultāts - kur nonākam, kad deģenerāti likumus raksta.
Jabis: Reāla patiesība - visa latviešu tauta ir viena seksuāla uzbāzšanās - lasiet Barona Dainas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas