Sabiedrība ceļ traci par redzēto pie "Daugavas" stadiona

tautaruna.lv 29.marts, 21:30
 
Pixabay
Februāra sākumā tika atklāta "Daugavas" stadiona vieglatlētikas manēža. Taču, ak vai, skats, kāds šobrīd tur paveras, neliecina par "svaigiem remontdarbiem".

"Nekad savā dzīvē neesmu redzējis tik sūdīgi ieklātu bruģi kā pie tikko atklātās

Daugavas stadiona vieglatlētikas manēžas - Kas notika ar bruģi? - Tas aizpeldēja!" vietnē "X" savu sašutumu neslēpj Andrejs.

Gatis: Latvijas nokia, zemākā cena!

Juris: Kāds, kas saprot kaut ko no bruģēšanas, var paskaidrot, kāpēc tas notika? Es nerunāju par ''tāpēc, ka lētākais un sūdīgs darbs'', bet kas ir tas solis, kas tika izlaists, kāpēc šis notika?

Forele: Bruģēšanas zinātne nav nogrieznis, bruģēšana ir bezgalīgs stars. Katra situācija ir unikāla un īsts bruģēšanas doktors piekritīs, ka zemes tektonisko plātņu kustības ir neizdibināmas. Kur šodien bruģis perfekts, tur rītdien tas ir šķībs. Tā ir planētas, ne meistaru vaina. Āmen.

3101: Mums tāds klimats.

Lāsma: Tad vel neesi bijis Liepājā K.Zāles laukumā. Tur arī gatavās šausmas. Tagad strebj to ievārīto putru ārā ar lieliem skandāliem. Vai nu autori vieni un tie paši vai arī šobrīd tā ir gadsimta problēma.

Kaķu karatiesa: Pavasara pazemes plūdu straumes bija iznīcinošas.

Jānis: Tas ir tikai likumsakarīgi. Ja paskatās Rīgā, tad uz ceļa daudzi strādnieki ir no visādām džikastānām. Pagaidi, kad nāks iekšā tādi, kuri vispār skrūvmašīnu nav redzējuši...

Ilva: Tas nav bruģis, tie ir sacietējuši vieglatlētikas manēžas paklājiņi.

Kalvis: Ar bruģi visdrīzākais nekas nenotika. Vienkārši slikti sagatavota pamatne. Vai arī pamatne gatavota sliktos laika apstākļos (sasalusi utt).

Jau ziņots, ka bruģa iesēdumus pie nesen atklātās "Daugavas" stadiona vieglatlētikas manēžas būvuzņēmējs AS "UPB" novērsīs līdz jūnija sākumam, aģentūrai LETA apstiprināja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Kā skaidro IZM, situācija ir saistīta ar laikapstākļiem un zemes sēšanos - bruģa iesēdumi var rasties pēc ziemas sezonas uz tikko uzklāta seguma.

"Daugavas" stadiona vieglatlētikas manēža tika atklāta februāra sākumā. Kopējais projekta finansējums ir 73,7 miljoni eiro, tajā skaitā ERAF finansējums - 39 miljoni eiro, valsts budžeta finansējums - 5,4 miljoni eiro, pašvaldības finansējums - 1,5 miljoni eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:50

Jaunākās diskusijas