Lieldienu dekori Vecrīgā: vieni slavē, citi iesmej - soctīklos izceļas viedokļu dueļi

tautaruna.lv 29.marts, 20:30
 
Pixabay
Lieldienas ir klāt un kā jau katros svētkos, pilsētas, tostarp Rīga, parūpējas par vizuālo svētku noformējumu ielās. Tiesa, iedzīvotājiem "acīs iekritis" kāds dekors Vecrīgā. Citi to peļ, citi neredz vaimanāšanai iemeslu.

"Vecrīgas galvenais Lieldienu dekors pie Rīgas domes. Šo noteikti ir apstiprinājus kāds kurš skaitās dizainers. Kā to var atredzēt??" vietnē "X" taujā Andrejs.

Kaspars: Par rotājumu dizainu var un vajag diskutēt, tomēr mani vairāk uztrauc tas, ka joprojām dekorēts tiek pārsvarā centrs, aizmirstot, ka mums Rīgā ir 58 apkaimes. Manā apkaimē nav neviena Lieldienu dekora (neskaitot mūsu pašu uzstādītās lielās šūpoles). Tas ir netaisnīgi.

Ēriks Stendzenieks: Tā ir viņu progresīvā "inhouse dizaina nodaļa" no 3 meitenēm, kuras spīdzina pilsētniekus un visus 3 gadus jau.

Kaspars: Tas tak ir bērniem, kur problēma?

Lolita: Vakar gāju garām, domāju, ka tas ir kādam Lieldienu tirdziņam vai bērnu izklaidēm.

Laura: Maziem bērniem patiks. Vai cienīgi ar šo esam gaumīga Eiropas galvaspilsēta? Noformējums tirdziņam. Bet vispār dizaineriem pie mums grūti. Mums ir liels dizaina snobu procents sabiedrībā.

Līva: Bērna dārziņš šogad pacentās - vecāki sarūpēja finiera olas, bērni paši izkrāsoja. Ir smukāk, gaumīgāk un ar pievienot vērtību kā šīs

Latvijas sirds: Diletantisks, bet nu līdz KNAB korupcijas aizbergam netiek.

Naivā: Neko tādu atredzamu neredzu. Košums. Krāsas. Pavasari simbolizējoši silueti. Nu neskaties, nu, ja tik dramatiski traģiski.

Oskars: Oliņas, zālīte, gailīši.. jauki tak.. ko var piesieties tik piemīlīgam risinājumam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas