Vieta, kur atrada Robertu, sabiedrībā uzjundī virkni jautājumu un sašutumu vienlaikus

tautaruna.lv 29.marts, 12:30
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Ģimeni, draugus un sabiedrība kopumā satrieca ziņa, ka divas dienas meklētais Roberts Miksons tika atrasts miris. Viņu atrada Daugavas akvatorijā Mūkusalas ielā apmēram iepretim namam ar numuru 21.

Valsts policija šobrīd vērtē, vai vīrietis upē ielēcis pats, ūdenī nonācis nelaimes gadījuma rezultātā vai arī ar kāda palīdzību, vai, iespējams, Robertam palicis slikti. Arī sabiedrība grib saņemt atbildi - kāpēc notika šī traģēdija, laupot dzīvību jaunam vīrietim, divu bērnu tēvam.

Vietnē "X" publicētās fotogrāfijas no vietas, kur Robertu atrada, izraisījušas sabiedrības sašutumu un neziņu uzjundī vēl spēcīgāk - cik droši ir pārvietoties šādā teritorijā?

"Ieteiktu kādam no Rīgas domes vadības aizbraukt uz vietu, kur noslīka Roberts, nolikt svecīti un padomāt... Tur viss ir sabrucis, kaut kādi armatūras gali, slīpi betona gabali, priekšā siena, lai no ielas neredzētu.. Šādas vietas nedrīkst būt publiski pieejamas!" uzsver Māris.

Rīgas dome skaidro, ka "patlaban turpinās Mūkusalas promenādes atjaunošana un ir plānots sakārtot arī šo vietu".

Guna: Kādam šī vieta pieder, kāds ir atbildīgs par to. Nevienam taču negribas, lai tur vēl kāds aiziet bojā?

Neko nezinošs: Daugavā ievelties var jebkurš arī skaidrā prātā, nerunājot par bērniem. Izrāpties no Daugavas var tikai atsevišķās vietās. Uzskatu, par šādām bīstamām vietām, kur nav uzrādītas norobežojošās margas, atbildīgajām amatpersonām jānes atbildība.

Krišs: Citas valstis liek telefonus, būvē sietus, taisa rotējošas margas, lai cilvēki nekādīgi nevar ielekt ūdenī, bet te, lūdzu, jebkurā laikā.. pilsētvides pieejamība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas