Vīrietis soctīklos sūdzas par "Ryanair"; aviokopmānijas atbilde pārsteidz

tautaruna.lv 9.jūlijs 2023, 12:20
 
unsplash.com
20 gadus vecais Noa Eliss no Mančestras uz Krakovu devās ar lidsabiedrību "Ryanair". Vīrietis nolēma pajokoties un sociālajos medijos sūdzējās par lidmašīnas sēdvietām. Aviokompānija nepalika atbildi parādā, vēsta "The Sun".

Noa sociālajos medijos ievietoja fotogrāfiju, aicinot "Ryanair" apdomāt iespēju piedāvāt lidmašīnā plašākas sēdvietas, lai cilvēkiem par ērtu lidojumu nevajadzētu maksāt papildus 20 mārciņas.

Kā zināms, tad aviokompānijas pasažieriem piedāvā dažādas iespējas, lai lidojumu padarītu patīkamāku. Viena no šādām iespējam ir iegādāties par papildus naudu sēdvietu, kurā ir plašaka vieta kājām.

Noa savā "Twitter" kontā aicināja "Ryanair" apdomāt iespēju nodrošināt pašazieriem šādu iespēju bez maksas.

Joku sociālajos medijos vīrietis ievietoja īsi pēc pacelšanās. Nolaižoties galapunktā un ieslēdzot internetu, viņš pamanīja, ka uz viņa ierakstu reaģējusi aviokompānija. Un atbilde bija visai pārsteidzoša.

"Ryanair" pārstāvji bija rediģējuši Noa fotogrāfiju un viņa galvu pievienojuši citai bildei. Viņa galva tika pievienota bildei, kurā maza meitene sēž autosēdeklītī. Noa min, ka bija sajūsmā par aviokompānijas smieklīgo atbildi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.jūlijs 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:47

Jaunākās diskusijas