Pirts mucas priekšrocības un trūkumi

Publicitātes materiāls 12.jūnijs 2023, 15:50
 
Publicitātes foto
Pirts rituāli un pēršanās pirtī ir lielisks veids, kā uzturēt sevi formā un uzlabot savu pašsajūtu. Protams, ērti un komfortabli ir tad, ja pirts jums ir mājās vai pagalmā un jebkurā brīdī varat doties pērties. Kā vienu no pēdējā laika TOP pirtīm, ko izvēlas daudzi gan personīgai lietošanai, gan, piemēram, viesu mājām, var minēt pirts mucas. Šāda veida pirts aizņem maz vietas un lieliski iederas dārzā.

Pirts mucas piedāvā dažādi ražotāji un tirgotāji, izvēle ir patiešām liela. Kā arī pirts mucu izmēri ir dažādās variācijās, bet lielākoties tie ir ļoti kompakti, lai šādai pirtiņai būtu vieta pat vismazākajā pagalmā.

Priekšrocības

Ja izvēlēsieties iegādāties pirts mucu, tad jau tajā pašā dienā varēsiet veikt pirts rituālu, jo pirts ir tikai jānovieto jums ērtā vietā, tā jānostiprina un jūsu pirts relaksācija var sākties. Pirts mucu iesilšanas laiks ir ātrs, vidēji 1,5 h. Būtiski, ka šo pirti jebkurā brīdī varat pārvietot uz kādu citu vietu. Ja jums nav īpašas vēlmes un prasības, tad varat iegādāties jau gatavu pirts mucu. Ja tomēr jums ir kādas vēlmes attiecībā pret materiāliem un izmēru, tad varat sūtīt pirti pēc saviem ieskatiem un vēlmēm.

Ja sūtīsiet pirts mucu pēc saviem kritērijiem, tad varēsiet izvēlēties, piemēram, pirts kurtuvi izvietot iekšpusē vai ārpusē. Tā kā pirts muca ir ļoti kompakta, to ir iespējams uzstādīt uz piekabes, lai to varētu ērti pārvietot. Šodien iespējams vēlaties pērties savas mājas pagalmā, bet rīt kāda ezera krastā. Tas viss ir iespējams, ja pirts muca ir uz riteņiem jeb uz piekabes.

Jāpiezīmē, ka pirts mucu, kas ir uz piekabes, var vilkt ar B kategorijas tiesībām.

Trūkumi

Pirts mucu priekšrocības ir dažādas un vērā ņemamas, bet tomēr parunāsim arī par pirts mucas trūkumiem, kas katram potenciālajam pirts mucas pircējam būtu jāzina. Lai arī cik rūpīgi jūsu pirts muca būtu darināta, ir jārēķinās, ka pirts mucai tomēr ir ierobežots kalpošanas termiņš. Patiesībā, jo rūpīgāk pirts mucu kopsiet un pareizi tīrīsiet, tā kalpos un būs lietojama ilgāk. Nevajadzētu pirti pārslogot un ievērot ražotāja vai pārdevēja ieteikumus par pieļaujamo svaru un cilvēku skaitu, kas vienlaikus var atrasties pirtī. Kā arī atceraties, ka lielu svaru veido krāsns akmeņi, kas nepieciešami pirts apsildei. Pēc katras pirts lietošanas reizes būtiski ir veltīt laiku pirts žāvēšanai, lai līdz nākamajai pirts lietošanas reizei tā būtu sausa. Kad pirts kūre ir beigusies, noteikti atveriet iekšējās durvis, lai novērstu liekā mitruma uzkrāšanos tvaika kamerā.

Ja pirts ir montēta no pareizi žāvētas koksnes, tad tā jau ir puse no tā, lai pirts kalpotu maksimāli ilgi. Tāpēc iegādājaties pirti tikai pie zināmiem un pircēju novērtētiem ražotājiem.

Ja ievērosiet ražotāja ieteikums, tad visdrīzāk varēsiet pirti lietot ilgi un nedomāt par jaunas pirts mucas iegādi.

Iespējams, ka Jums tas varētu būt pārsteigums, bet pirts mucu varat atrast un izvēlēties arī e-veikalā 220.lv, kas nodrošinās arī šī lielā pirkuma iegādi. Netaupiet līdzekļus labas un kvalitatīvas pirts mucas iegādei, jo tas noteikti atmaksāsies ilgtermiņā un Jūs būs ļoti pateicīgi par šādu lielu un pārdomātu pirkumu. Interneta veikalā 220.lv atradīsiet arī dažādus pirts aksesuārus, kas noderēs katrā pirts apmeklējuma reizē.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas