Traģēdija Ludzas novadā: akā iet bojā jauns puisis

tautaruna.lv 12.jūnijs 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Ludzas novada Nirzas pagastā kāds vīrietis, tīrot aku, zaudējis dzīvību. Mirušā tuvinieki pieļauj iespēju, ka jaunais puisis nosmacis, vēsta "Degpunktā".
Ludzas novada Nirzas pagastā kāds vīrietis, tīrot aku, iet bojā. Visticamāk, viņš saindējies ar metāna gāzi. Diemžēl Latvijā šis gadījums nav pirmais un daudzi nemaz nezina, ka kāpt iekšā akā var būt bīstami.

Aku tīrīšana un rakšana ir specializēts darbs, to vajadzētu uzticēt šā amata profesionālim. Cilvēkam bez zināšanām nevajadzētu kāpt akā, jo tas var izrādīties bīstami vai pat nāvējoši. Kāds vīrietis sazinājās ar raidījumu, jo bojā gāja viņam pazīstams cilvēks, un viņš vēlās brīdināt ikvienu, kas nezina par iespējamiem riskiem.

“Tur puika - nu, mazliet rūpju bērns bija, bet nu tāds normāls, kārtīgs. Iekāpa tīrīt aku, pieliecās un bija beigts. Brauca “ātrie” un policija. Man nav diagnozes, ar ko viņš nomira. Tas man ir aizdomīgi, ka viņš pieliecās un nokrita. Tas izskatās pēc saindēšanās ar tvana, nu, ne tvana, bet metāna gāzi. Sanāk pēc laikiem, ka atbrauca “ātrie”, apskatījās un izsauca glābējus, lai izvelk no akas, un izsauca arī policiju, jo bija aizdomīgs gadījums,” teic bojāgājušā paziņa Jānis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas