Absurds! Sieviete apzog zooloģisko dārzu; ko viņa paņēma?

tautaruna.lv 12.marts 2023, 15:30
 
unsplash.com
4. marta darba dienu Teksas parku un savvaļas dienesta darbinieki nespēs vēl ilgi aizmirst. Viņi kādā īpašumā uzgāja milzu, eksostisku mājdzīvnieku - aligatoru, vēsta "Daily Star". Kā izrādās, tad kāda Teksasā mītoša sieviete pirms aptuveni 20 gadiem veikusi zādzību Teksas zooloģiskajā dārzā, lai savā īpašumā iegūtu aligatoru.

Sieviete pirms aptuveni 20 gadiem no zooloģiskā dārza nozaga aligatora olu.

Visus šos gadus viņa rūpējās par milzu rāpuli savā pagalmā. Tas bija izaudzis vairāk nekā 2,4 metrus garš.

Par spīti tam, ka sieviete visus šos gadus aprūpēja aligatoru, tas viņai tika atņemts. Teksas parku un savvaļas dzīvnieku dienests milzu aligatoru evakuēja no īpašuma un nogādāja to tam atbilstošā mītnē. Mājdzīvnieks sievietei tika atņemts, jo viņa nebija ieguvusi īpašu atļauju, kas ļautu viņai aprūpēt un gādāt par šādu eksotisko rāpuli.

Šīs sugas aligatori savas dzīves laikā var izaugt līdz pat četriem metriem gari un svērt pat 349 kilogramus. Aligatoru mātītes vienas grūtniecības laikā izdēj 30 līdz 70 olas. Tāpēc eksperti min, ka nav nekāds pārsteigums, ka sievietei izdevās nevienam nepamanītam nozagt vienu no olām.

ASV aligatorus var audzēt komerciālās lauksaimniecībās vai arī izglītības, pētniecības nolūkos, bet ne kā mājdzīvniekus. Sieviete par šādu likumpārkāpumu draud naudas sods līdz 1000 ASV dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas