Makšķernieks no Saldus vienā mirklī kļūst stāvus bagāts

tautaruna.lv 12.marts 2023, 4:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Loterijas biļete atnesusi 150 000 eiro laimestu 32 gadus jaunajam Jānim no Saldus, kurš strādā noliktavu pārvaldībā, vēsta "latloto.lv".

“Esmu veiksmīgs cilvēks! Iepriekš veiksmi momentloterijā Bagāts piedzīvoju trīs reizes - trīs reizes laimēju 1000 eiro, vienreiz papildspēlē un divas reizes, izvēloties laimīgās loterijas biļetes,”stāsta laimētājs, “arī SuperBingo biju uzminējis Bingo un vienreiz biju studijā.”

“Divus gadus atpakaļ, savā dzimšanas dienā, Bagāts loterijas biļetē atklāju 1000 eiro laimestu. Tieši tajā mirklī novēlēju sev laimēt arī lielo laimestu, un tagad tas ir noticis!” priecīgi konstatē laimētājs.

“20. janvārī biju darbā un nolēmu iegādāties divas iemīļotās momentloterijas - Simtgades loteriju un Bagāts,” atklāj Jānis, “Simtgades loterijas biļete izrādījās tukša, bet Bagāts - 150 000 eiro.”

Veiksminieks smejas, ka, ieraugot laimesta summu, pirmajā mirklī nesapratis, cik īsti liels ir laimests. 150 eiro? Kad noticējis, ka laimēti patiešām 150 000 eiro, tad bijis šoks un liels pārsteigums ne tikai laimētājam, bet arī kolēģiem, kuri atradušies blakus un priecājās par Jāņa laimestu.

“Mana veiksmes atslēga ir uzticēšanās veiksmei. Esmu aizrautīgs makšķernieks un vienmēr ticēju, ka reiz izvilkšu lielo lomu.”

Laimestu tērēšot prātīgi - mājas energoefektivitātei un jaunai automašīnai, kā arī daļu naudas ieguldīšot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas