Kas tā par cenu?! Vīrietim pēc Āgenkalna tirgus apmeklējuma daudz jautājumu

tautaruna.lv 12.marts 2023, 5:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Nevienai precei nav cenu griesti - pārdevējs tirgo, par kādu cenu vien vēlas. Taču vai pircējs to ir gatavs maksāt? Vīrietim pēc Āgenskalna tirgus apmeklējuma radušies daudz jautājumu

Ivars: Es dzirdēju, ka cilvēki, kuri nav bijuši Indijā un ēduši mango uz vietas, vispār nezina, kā garšo mango. Patiesi garšīgās mango šķirnes nav transportējamas, jo ir par mīkstu. Mēs ēdam kartona šķirnes.

Gatis: Es tur pirku mandarīnus pirms ziemīšiem pa 6,9EUR/kg , kvalitāte protams pavisam cita kā lētajiem veikalos.

Ilze: Līdzīgu mango pirkām Tallinā tirgū, tajā, kas pie dzelzceļa stacijas pagājušā gada vasarā, tikai pa 6EUR. Nu ļoti, ļoti gards bija. Skaties uz to tā kā desertu restorānā. Prieks un bauda līdzvērtīga. Tāpat kā mango arī Rimi var nopirkt desertu par 2 EUR.

Lietussargs: LV ir pietiekami daudz cilvēku ar bruto (vai pat neto) ienākumiem 5000+ eiro. Kāpēc lai tie nepirktu, ja gribas un garšo?

Baiba: Daudz tādu, kam ir piķis un nav kam tērēt, tad tērē uz 1 mango 9 Eur. Man tāds pat jautājums bija par Sky mandarīniem, kas pirms ziemīšiem maksāja 7 Eur/kg. Nav adekvāta cena.

Zosene: Centraltirgū reiz nopirku 1 granātābolu pa 13€... trakākais, ka uzreiz jau bija skaidrs, ka mani čakarē, bet bija kauns izrādīt...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas