VIDEO. Arestovča sieva pastāsta, kas viņu kaitinājis attiecību sākumā

tautaruna.lv 12.novembris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Arestoviča sieva Anastasija atklājusi, cik ātri pēc abu attiecību sākuma saņēmusi bildinājumu, ka arī pastāstījusi, kas viņu kaitināja viņas mīļotajā, raksta portāls "Pravda.com.ua".

Ukrainas prezidenta biroja padomnieks Oleksijs Arestovičs līdz bildinājumam ilgi neesot gaidījis.

"Noteikti precēties nebija plānots. Un nebija pat plānu par nopietnām attiecībām, jo ​​manas iepriekšējās attiecības beidzās. Kad iepazināmies, viss ļoti krasi mainījās, jo tas jau bija nopietni. No mūsu pirmās tikšanās brīža tā bija skaidrs, ka tas jau bija nopietni," viņa dalījās.

"Pēc kāda laika, varbūt pēc divām nedēļām, Oleksijs nometās uz viena ceļa un bildināja... Bet aizvien saņemu no viņa bildinājumus, kad esmu kā īpaši saģērbusies, viņš mēdz teikt: "Vai tu mani precēsi?" - pastāsta Anastasija.

Pēc Arestovičas teiktā, attiecību sākumā viņai nav patikusi viena vīrieša īpašība, taču attieksme pret to ir mainījusies.

Sieviete atklāj, ka attiecību sākuma grūti bija aprasta ar to, ka Arestovičs dzīvi uztver viegli.

"Atceros, ka viņš varēja pagulēt uz dīvāna darba dienas vidū un lasīt. Mani tas pārsteidza,jo man visu laiku bija jābūt skaidri aizņemtai. Gulēju blakus un man bija neērti jo aiz loga notiek dzīve, un jūs guļat šeit uz dīvāna." - viņa paskaidroja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas