Nolaupa miljardiera meitu; viņu atrod mirušu

tautaruna.lv 7.septembris 2022, 12:15
 
Ekrānšāviņš
Amerikas pilsētas Memfisas (Tenesī štatā) policija otrdien, 6.septembrī, paziņoja par nedēļu iepriekš skriešanas laikā nolaupītās 34 gadus vecās Elīzas Flečeres līķa atrašanu. Tiesībsargājošās iestādes uzskata, ka sievieti nogalinājis nolaupītājs.

Sieviete tika atrasta tukšā mājā Tenesī pilsētā, aptuveni 12 kilometrus no vietas, kur viņu pēdējo reizi fiksēja videonovērošanas kameras, raksta Vesty.co.il.

Ieraksti, pēc vietējās policijas teiktā, liecina, ka Liza ar varu tika iespiesta mašīnā. Pēc tam automašīna aizbrauca no nolaupīšanas vietas.

Tenesī štata policija 4. septembrī aizturēja 38 gadus vecu vīrieti, kuru tur aizdomās par pazudušas sievietes nolaupīšanu.

Tiek atzīmēts, ka jaunā sieviete ir miljardiera Džozefa Orgila mazmeita, un viņa bija 3,2 miljardu dolāru bagātības mantiniece.

Vietējā policija uzsver, ka pierādījumi nepārprotami norāda uz nolaupīšanu.

Notikuma vietas apskates laikā tika atrasts Flečeres mobilais telefons. Un drīz vien izdevās atrast nolaupīšanā iesaistīto automašīnu. Fotogrāfiju policija publicējusi savā Twitter.

Aculiecinieki stāstīja, ka Flečere katru dienu skrien pa vienu un to pašu maršrutu un vienā un tajā pašā laikā. Policija uzskata, ka noziegums bija plānots. Taču uzbrucēji nesazinājās un izpirkuma maksu nepieprasīja.

Savukārt Lizas māte Adele uzreiz pēc meitas pazušanas izlika 50 000 dolāru atlīdzību par jebkādu informāciju par viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas