Pugačovas rīcība izpelnās sajūsmu sociālajos tīklos

tautaruna.lv 7.septembris 2022, 18:30
 
Nora Krevņeva/F64 Photo Agency
Krievijas estrādes leģenda Alla Pugačova kopā ar vīru un bērniem šajā vasarā ciemojās Latvijā. Pēc atgriešanās Krievijā dziedātāja sociālajā tīklā instagram nav kautrējusies publiski kritizēt tās krievu slavenības, kuras pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā turpina Kremļa naratīvu.
Pēc došanās atpakaļ uz Krieviju A.Pugačova publicējusi ierakstu, kurā nekautrējas kritizēt Kremļa propagandistu Aleksandru Solovjovu. "Žēl Volodju. Tā taču var pārsprāgt no dusmām un rupjībām," ierakstā, kas publicēts kopā ar A.Solovjova bildi, kā arī A.Pugačovas un M.Galkina foto, norādījusi māksliniece.

Viņas rīcību pamanījuši arī mikroblogošanas vietnes twitter lietotāji Latvijā. "Es apbrīnoju to, ko tagad dara Pugačova! Ārzemēs - klusēja, atgriezās RUS - runā... Tas, ko jau kopš kara sākuma vēlējos sagaidīt no ietekmīgākajām personām Krievijā!" mikroblogošanas vietnē twitter norāda ieraksta autore.

"Jā, visu cieņu Allai Pugačovai jau kopš 2014. gada, kad viņa atteicās braukt uz Krimu. Pēdējie izteikumi soctīklos liecina par lielu drosmi. Viņai uzbrūk, zem viņas logiem troļļo. Jābaidās ne tik daudz par specdienestu kā par parastā vidusmēra putinmīlētāja urlas uzbrukum," pie publicētā ieraksta, norādījis kāds cits komentētājs.

"Daudzi jau te raksta, ka kremlis var riebeklību saorganizēt, bet cerams, ka tautas ļoti mīlētā dziedātājai ļaus pukstēt ārzemju soctīklos, jo federālajos kanālos jau nelaiž sen," viedokli paudis kāds cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 3

 
Anonīms
 

Tak nevienam normālam cilvēkam, nevar patikt tas, ko dara kremļa fašistu režīms.

Jūs te par Pugachovu stāstat.

Bet Boriss Grebenschikovs (Aquarium), Jura Shevchuks (DDT) un Andrejs Makarevichs (Mashina Vremenji), vēl stiprāk kritizē to nolādēto kremļa fašistu huntu!

7.septembris 2022, 20:24 Atbildēt

Stulbais piders un dzivo sava faterlande un nedirs par Allu Pugachovu debilas un Alla un Maksimu jau no 2014 gada nosoda Krimas okupaciju,un krievu , baltkrievu tautas nav vainigas, ka tos vada pedejie Eiropas un Eirazijas diktatori..

8.septembris 2022, 15:55 Atbildēt

Nu negribas tev piebalsot, bet šoreiz precīzi. Ševčukam pat krimināllietu ierosina.

18.septembris 2022, 0:15 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas