ACULIECINIEKA VIDEO. Traģēdija Purvciemā: pa logu izlec jauna sieviete [brīdinām - nepatīkami skati]

tautaruna.lv 1.augusts 2022, 22:30
 
Ekrānuzņēmums/Tv3
Īsi pēc vienpadsmitiem dienā kāda daudzstāvu māja Purvciemā kļuva par epicentru dramatiskiem notikumiem. Glābējiem ziņots par potenciālu pašnāvības mēģinājumu, proti, kāpņutelpas logos redzētu cilvēku, kas sēž uz palodzes ar ārpusē izkārtām kājām un grasās lēkt no liela augstuma, vēsta Tv3 raidījums "Degpunktā".

Lai nepārbiedētu un neizprovocētu traģēdiju, dienesti adresē ieradās, tā teikt, “pa kluso”, bez sirēnām. Sieviete ne ar vienu nekomunicēja, vien sēdēja uz palodzes un nolūkojās apkārt notiekošajā. Laikā, kad likumsargi jau bija devušies telpās, sieviete sāka intensīvāk kustināt kājās, sitot ar tām pa ēkas fasādi. Pēc mirkļa, acīmredzot vienam no policistam uzkāpjot augšup un cenšoties saķert pašnāvnieci, sieviete apzināti sasvērās uz priekšu.

Sekoja baiss kritiens ar traģiskām sekām. Dienesti nekavējoties steidzās cietušajai palīgā un apmēram uz desmit minūtēm nama kāpņutelpas nojumes jumts pavērtās par ko līdzīgu slimnīcas intensīvas terapijas nodaļas palātai. Diemžēl neatkarīgi no mediķu pūlēm sievieti neizdevās glābt.

Šis bija viens no retajiem gadījumiem, kad kaimiņi un, visticamāk, pat operatīvo dienestu pārstāvji jau nojauta, kas viņus sagaidīs notikuma vietā, un visi bija gatavi šādam drūmam situācijas iznākumam.

Gados jaunā sieviete bija šīs mājas iedzīvotāja, un šādu krīzes situāciju izraisīja jau trešo reizi. 2019. novembrī sieviete nolēca no ēkas piektā stāva palodzes. Toreiz viņa izdzīvoja. Otro reizi ugunsdzēsējiem glābējiem bija jādodas palīgā pirms diviem gadiem maijā, kad pašnāvnieci izdevās pierunāt nespert liktenīgo soli.

“Trešā reize, tiešām. Viņa vēl nesen bija slimnīcā, kāds runāja jau atkārtoti. Tad nelēca, vienkārši ar galvu viņai viss nebija kārtībā. Viņa toreiz lēca no piektā stāva, acīmredzot tagad jau gribēja, lai viss beigtos. Uzkāpa vēl augstāk. Viņai ir bērns, viņu audzina tante,” stāsta kaimiņienes.

Kaimiņi, protams, par sievietes bojāeju pārdzīvo un atceras, ka vēl aizvakar viņa pagalmā pastaigājās un bija visai pozitīvi noskaņota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas