Jenny May kāzu aizkulises: policijas ierašanās un uz dibena saplīsušas bikses

tautaruna.lv 1.augusts 2022, 21:30
 
Ekrānuzņēmums/TV3
Dziedātāja Jenny May ar vīru kopā bija četrus gadus, līdz brīdim, kad nolēma – pienācis brīdis spert soli tālāk. Viņi gatavi arī publiski padalīties ar savu lielo notikumu, vēsta TV3.

Par to, kā līdz kāzām nonākuši, abiem mīlniekiem domas atšķiras. Jenny May (īstajā vārdā - Maija) atceras, ka tad, kad topošo vīru Gati satikusi, uzreiz zinājusi - tieši šo cilvēku viņa grib precēt un ir gatava arī bērniem. Kad pieteikusies meitiņa Sāra, Jenny May vīram paziņojusi, ka šobrīd neprecēsies, jo tad visi domās, ka pāris dara to tikai bērna dēļ. Viņa arī atklāj, ka bijusi tā, kas Gati nostādījusi fakta priekšā - ja Gatis ar meiteni grib būt kopā, būs vien jāprecas!

Gatis gan sievai nepiekrīt, sakot, ka viss bijis daudz vienkāršāk - viņš bijis tas, kurš sapratis un sajutis - vajag bildināt un dzīvot laulībā.

Ar kāzu tērpiem pārim nav gājis tik gludi - Maija Latvijā sapņu kleitu nav atradusi, tāpēc kopā ar draudzeni Ladybird to atradusi Anglijā. Tā bijusi jāiešuj un tad jāsūta uz Latviju. Bet Gata augums liedz uzvalku atrast jebkurā katrā veikalā.

Nācās šūt. Uzšuvām, viss skaisti, bet Gatis kaut kā kāzās pieliecās savdabīgi un tad viņam uz dibena pārplīsa bikses,
atceras Jenny May.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas