Līdz asarām! Pēc pusotra mēneša ukraiņu ģimene Latvijā beidzot satiek tēti

tautaruna.lv 2.maijs 2022, 17:30
 
Kaspars Krafts/F64
Pareizticīgo Lieldienas bija visu laiku priecīgākās Lieldienas kādā ukraiņu kara bēgļu ģimenē Ķegumā. Sievai un trim bērniem uz dažām dienām bija pievienojies vīrs un bērnu tētis, Ukrainas nacionālās basketbola izlases treneris, vēstīja LTV raidījums Panorāma.

Pēc diennakts automašīnā un ziediem rokā Dmitrijs Kolomijčenko satiek ģimeni. Ukrainas basketbola izlases trenera bērni salīp pie viņa kā dadzīši. Aleksandrs, Sofija un mazais Konstantīns tēti nav redzējuši kopš marta.

"Mēs nezinājām un nedomājām, ka viņš līdz mums atkļūs tik ātri. Bija cerība, ka kādas spēles būs arī Latvijā. Bet tas nešķita reāli," saka Stasja Kolomijčenko. "Es ļoti skumu pēc tēta, tā gribēju viņu satikt!" priecājas Sofija.

"Tāds laiks, kad vajag likt malā emocijas, bet tās mani pilda līdz malām. Esmu ļoti priecīgs, neesmu viņus redzējis pusotru mēnesi!" uzsver Dmitrijs.

Dmitrijs Kolomijčenko trenē U-16 izlasi un ir arī 3x3 sieviešu un jaunatnes izlases treneris. Viņš saņēmis oficiālu izsaukumu pusotru mēnesi trenēt Ukrainas izlases basketbola komandu, kas pašlaik atrodas Itālijā. Tas arī deva tiesības izbraukt no Ukrainas. Tāpēc pa ceļam uz Peskāru ieskrējis Ķegumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas