Kauguros notikusi baisa slepkavība; atklāj detaļas

tautaruna.lv 2.maijs 2022, 14:30
 
F64
Šokējošs noziegums noticis Kauguros, kur tumsas aizsegā paveikta slepkavība, uz ielas nogalinot gados jaunu sievieti. Viens no galvenajiem iespējamajiem motīviem ir greizsirdība, jo ar sievieti izrēķinājās viņas bijušais dzīvesbiedrs, taču policistu ieskatā ir arī citas nozieguma versijas, vēsta “Degpunktā”.

31 gadu vecās sievietes dzīvību slepkava laupīja tikai dažu simtu metru attālumā no upures dzīvesvietas. Traģiskais liktenis viņu piemeklēja īsi pirms pusnakts, kad sieviete pēc darba mēroja ceļu no dzelzceļa stacijas “Sloka”. Uzbrucējs, acīmredzot, bija labi informēts par viņas maršturu un sagaidīja sievieti vārtrūmē. Tur, tālu no apkārtējo acīm, viņš veica asiņaino izrēķināšanos īpaši cietsitrdīgā veidā.

Vīrietis ar nazi sadūra sievieti rokā, vēderā, krūškurvī un kaklā, dūrienu bija vismaz piecdesmit. No mokošās nāves sievieti varēja glābt, saka tuvākās apkārtnes iedzīvotāji, taču palīdzība piesteidzās par vēlu.

“Esošais puisis nepaspēja sievieti satikt. Viņš pieskrēja vien tad, kad bijušais puisis viņu jau bija sadūris. Esošais puisis slepkavam iesita ar kāju. Ārā bija tumšs. Es no sava dzīvokļa balkona redzēju kaut ko uz asfalta, kāds gulēja, kaut kas līdzīgs cilvēka ķermenim atspīdēja. Es nesapratu, bet tas ķermenis guļ un gārdz. Otrais cilvēks stāveja blakus, zvanīja kādam pa telefonu. Telefonā viņš teica, ka atriebās, piekāva, viss ir kārtībā. Es sākumā padomāju, ka kārtējais kautiņš vietējo dzērāju starpā. Sapratu, ka ir jāsauc policija," stāsta vietējais iedzīvotājs.

Vietējais iedzīvotājs stāsta, ka izsaucis policiju, un, kas iznāca ārā no mājas, policija jau bija klāt. “Atbrauca un ar mašīnas lukturiem uzspīdināja uz cilvēkiem. Bija tas, kas gulēja uz zemes un tas, kas staigāja tam apkārt. Es tik skatos - policija aiztur to, kas guļ uz zemes,” stāsta vietējais.

Četrdesmit divus gadus vecais slepkava nozieguma paveikšanas brīdī atradās vairāk nekā vienas promiles stiprā alkohola reibumā. Likumsargi neizslēdz, ka lietotas arī narkotiskās vielas. Aizturēšanas brīdī vīrietis uzvedās agresīvi, neadekvāti, komunicēt vai saņemt paskaidrojumus no viņa nebija iespējams.

Smagā nozieguma motīvi ir dažādi, taču ņemot vērā faktu, ka slepkava ir bijušais sievietes dzīvesbiedrs, viens no galvenajiem iemesliem ir greizsirdība. Otrā versija vairāk ir saistīta ar noziedzinieka pagātni, proti, kādā citā lietā noslepkavotā sieviete liecināja pret savu bijušo puisi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:47

Jaunākās diskusijas