Rinkēvičs komentējis boksera Maira Brieža izteikumus

tautaruna.lv 1.marts 2022, 22:30
 
F64
Ārlietu ministrs lakoniski komentē boksera Maira Brieža paziņojumu, ka šajā karā nenostāsies nevienā pusē.

Pēdējās dienās soctīklos apspriež boksera Maira Brieža paziņojumu, ka šajā karā nenostāsies nevienā no pusēm.

"Es esmu kategoriski pret karu un pret cilvēku upuriem jebkurā pusē. Es neesmu no tiem cilvēkiem kuri nostāsies vienā pusē un izvēlēsies kuriem mirt un kuriem dzīvot, vienaldzīgi skatīsies uz vienas nācijas nāvēm un raudās un ienīdīs visus apkārt par citiem. Vai vispār tas skaitās cilvēcīgi?Priekš manis noteikti nav!

Tagad pasaulē notiek vairāki nopietni kara konflikti dažādās vietās, kur jūsu karogi un atbalsts tiem?Atbilde ir skaidra, masu mediji ir izdarījuši savu darbu perfekti, lai jūs zinātu tikai par šo karu un tikai viņiem izdevīgajā veidā! Ticu ka daudziem, kas tagad nes naidu masās tas ir algots darbs, jo nekad neticēšu ka mani tautieši tiešām tādā veidā izpauž viedokli par notiekošo, ", rakstīja Mairis Briedis savā "Instagram" profilā.

Arī Latvijas Ārlietu ministram Edgaram Rinkēvičam, šajā jautajumā ir ko teikt: "Turpmāk, vērojot boksa sacensības, es nenostāšos nevienā pusē."

Soctīklos cilvēki ar Brieža nostāju nav mierā:

Krodziņkalns: "Ar Latvijas karogu nevajag rotaļāties, ja nav nostājas!"

Voldemārs: "Usiks ir bokseris, bet Briedis ir tukšs Krievijas kalpu šeit organizēts Krievijas reklāmas/ietekmes projekts. Nedomāju, ka kāds nopietns bokseris ar šo Kremļa mēslu cīnīsies."

Ieva: "Manliekas, ka vistrakākais ir nevis tas, ka to saka Latvijas bokseris, bet gan tagadējais/izbijušais ( nezinu viņu statusu šajā pozicījā) Latvijas policists.
Iedomājieties, ka Jūs saucat pēc palīdzības un atbrauc šāda tipa policists un pasaka - “ Es nenostāšos nevienā pusē”. "

Kristīne: "Tautas varonis nu kļuvis par tautas nodevēju."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas