Sipeniece komentē skandalozos izteikumus par Busuli un Prāta vētru

tautaruna.lv 1.marts 2022, 13:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare, kuras kritiskie izteikumi iepriekš par Intara Busuļa un Prāta vētras draudzību ar Krieviju izraisīja lielu rezonansi sabiedrībā, atkal pievērsusies šai tēmai, sakot - viņa pieļauj domu, ka šie mūziķi jūtas slikti.

Baiba Sipeniece-Gavare sociālajā vietnē "Tik Tok" publicētajā video saka:

"Ar Putinu viss ir skaidrs - viņš ir nelietis, viņam apkārt ir neliešu banda. Bet viņi jūtas ļoti labi, viņi domā, ka viņi ir adekvāti, normāli cilvēki. Vismaz viņi tā uzvedas. Zināt, kāpēc? Tāpēc, ka 2014. gadā Krievija okupēja Krimu, mūsu valsts pauda stingru, stingru nostāju - tā nosodīja šo rīcību.

Daži nolēma to ignorēt, jo mūziku taču nevajagot jaukt kopā ar politiku. Un tā krievi turpināja mums ņirgt sejā.

Viņi demonstrēja visai pasaulei, ka par lielu naudu var nopirkt visu, un viņi to arī darīja. Mūsu mākslinieki brauca un apkalpoja ballītēs šo noziedznieku baru. Tādējādi šī banda sajutās kā normāli, cienījami, adekvāti cilvēki, jo viņus apkalpo pat labākie mākslinieki no Eiropas valstīm.

Video Baiba uzrunā arī Busuli un Prāta vētras mūziķus: "To, protams, var darīt, bet visam ir sekas. Visam ir cēloņi. Puiši, es jūs ļoti labi saprotu, es pat pieļauju domu, ka jūs slikti jūtaties. Es negribu ar jums naidoties, es vienkārši negribu, ka manu likteni nosaka neadekvāti cilvēki ar milzīgām iespējām iznīcināt pasauli, jo ilgu laiku viņiem ir sajūta, ka viņi ir normāli, cienījami cilvēki!"

Kā vēstīts, LTV intervijā radio personība Baiba Sipeniece-Gavare pauda: "Šī ir ļoti liela mācība mums visiem, un šeit es gribu vērsties arī pie saviem kolēģiem, pie šovbiznesa pārstāvjiem, tie, kuri brauca un apkalpoja oligarhus, viņi vairoja šo situāciju, viņi ir līdzvainīgi, un es to jau teicu 2014. gadā, ka nebūs labi, nedrīkst ar ienaidnieku koķetēt, jo, braucot un muzicējot viņu ballītēs, apkalpojot viņus, jūs viņiem devāt sajūtu, ka viņi ir normāli.

Lūk, rezultāts. Un, nevajag, "Prāta vētra", tagad nākt uz koncertu, uz skatuves un izlikties, it kā nekas nebūtu bijis. Jūs esat līdzvainīgi. Intar [Busuli], tu arī esi līdzvainīgs, un visa jūsu apkalpojošā komanda.

Un, lūk, mēs stāvam katastrofas priekšā, tas ir tikai tāpēc, ka jums krekls bija tuvāks par sirdsapziņu. Diemžēl tā ir, un mēs tagad varam tikai lūgt augstākos spēkus, lai mēs izdzīvotu, lai saprāts uzvarētu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas