Sauliete novesta līdz asarām - viņa nosaukta par Latvijas ienaidnieci

tautaruna.lv 1.marts 2022, 9:20
 
Lauris Aizupietis/F64
Influencere Katrīne Sauliete, kas veiksmīgi darbojas Krievijas kompānijā NL, Ukrainas un Krievijas kompānijas dēļ internetā saskārusies ar aizvainojumiem.
Kā ar asarām acīs atklāj Sauliete video uzrunā saviem sekotājiem Instagram, viņa ir "novesta nenormāli".

"Mums te pa Putins nav vajadzīgs. Iedodiet mūsu tautai ieročus, to varu, kas ir Putinam, būtu vēl trakāk ar to, ko viņi dara pret saviem cilvēkiem. Nenovēlu nevienam, lai viņam tā uzbrūk visi, tikai tāpēc, ka viņi dara savu darbu" saka Sauliete, uzsverot, ka mīl savu darbu un komandu un strādātju tajā kompānijā neatkarīgi no tā, kam tā piederētu.

Viņa uzsver, ka neredz šobrīd starpību starp cilvēkiem, kas viņai raksta un Krievijas prezidentu Putinu.

Ekrānšāviņš no Instagram

Tāpat Sauliete dalījusies ar vairākiem emocionāliem vēstījumiem Instagram.

"Apskataties apkārt, cik no jūsu radiniekiem, draugiem, kaimiņiem, skolas biedriem, studiju biedriem strādā vai ir biznesa partneri ar kaimiņvalsti, bet kāpēc tas viss ir? Tāpēc, ka kopā bija vieglāk uzsākt savus biznesus, lai pabarotu savas ģimenes, bet vai tāpēc tagad mūsu tautiešus ir jānolinčo?

Vai tāpēc, ka es strādāju NL kompānijā, es uzreiz esmu palikusi par Latvijas vai Eiropas ienaidnieci vai nodevēju?

Es tiešām ceru uz adekvātiem cilvēkiem sev apkārt, jo ja mēs sākam saviem cilvēkiem brukt virsū, kas tad būs, ja tiešām pēkšņi nāktu mums virsū, kā mēs varētu aizstāvēties, ja puse tautas jau tiek uzskatīta par nodevējiem.

Es pilnībā atbalstu Ukrainu un ukraiņu tautu, sekoju līdzi, pārdzīvoju, bet mēģinu dzīvot, kamēr man tā dzīve ir dota. Atbalstu no savas puses kā varu, šobrīd tas ir finaniālā puse un pāršērošana, ja ir kādi fondi, kur var ziedot naudu vai mantas, tas ir tas, kas ir manos spēkos.
Bet vai es ņemšu maizes kumosu no mutes ārā saviem bērniem? Nē, es turpināšu strādāt, jo zinu savas Kompanijas vadību, zinu, ka tie ir krietni cilvēki, kas dod darbu cilvēkiem pa visu pasauli, arī tai pašā Ukrainā, ir tūkstošiem cilvēki no NL Kompanijas.
Es atbalstu Unkrainu, bet turpinu dzīvot," raksta Sauliete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas