VIDEO: Internetu satricina ukraiņu karavīru uzruna krievu karavīriem

tautaruna.lv 1.marts 2022, 15:12
 
Ekrānuzņēmums
Mikroblogošanas vietnē Twitter profilā "UkrainEnglishUpdates" publiskots video, kurā Ukrainas karavīri uzrunā Krievijas karavīrus.

Video, kas publiskots 27. februārī, ukraiņu karavīrs, kurš ir starp Kijevas aizstāvjiem, vēršas pie krievu karavīriem, kuri "vēl nedeg" un aicina viņus "izmantot galvu" un padomāt "uz kurieni viņi dodas", norādot, ka Kijevā ir miljoniem iedzīvotāju, kas uz viņiem tēmēs no katra loga.

"Es jums teikšu tā - jūs vēl neesat sākuši mirt. Jūs domājāt, ka ukraiņi ir "koholi", kas jūs sagaidīs ar ziediem. Mēs jūs sagaidām ar Javelins. Jūs domājāt, ka mūsu prezidents ir komiķis un klauns. Bet izrādījās, ka viņš ir "dzelzs Džokeris"," video saka ukraiņu karavīrs. "Jūs visi esat jauni puiši, es to labi zinu. Neviens no jums negrib šeit nomirt. Jums trūkst munīcijas un degvielas. Jums nav ne jausmas kurp dodaties, jūs nepazīstat šo zemi. Mēs šeit esam dzimuši, tā ir mūsu zeme."

Viņš brīdina, ka, ienākot Kijevā, krievu karavīrus sagaida bruņoti iedzīvotāji, kuri apmācīti izmantot Molotova kokteiļus.

"Padodieties puiši, mēs jūs pabarosim, iedosim ūdeni. Neviens jūs neabižos. Atšķirībā no jums, mēs nešaujam uz neapbruņotiem cilvēkiem. Mēs esam labsirdīgi cilvēki. Esam ļoti draudzīgi. Mums ir silta tēja, apģērbs, elektrība un karstais ūdens. Un jūs dosieties mājās pie mātēm, pie saviem radiem. Slava Ukrainai," nobeigumā saka karavīrs.

Ar video dalījies arī latviešu komiķis Edgars Bāliņš un komentāros iedzīvotāji neslēpj sajūsmu par redzēto.

"šis video iedarbojas kā lieliska rokmūzika. slava Ukrainai! varoņiem slava!" - komentārā pauž žurnāliste Elita Veidemane.

"Visi šitie viģiki ar ukraiņu karavīriem ir totālākā bomba. Man pat labāk patika tas smaidīgais džeks mežā, kurš teica, ka pazīst te katru krūmiņu, sauca krievus par "mrazj" un atkārtoja 20x ka viņi degs. Viņam bija uz sirds sakrājies," pauz Twitter lietotājs jomolejs.

"Šo video vajadzētu parādīt visos Krievijas kanālos," norāda profils ar lietotājvārdu ELII.

"Lūk, tādām jābūt info operācijām!" - pausts vienā no komentāriem.

"Es līdz bezgalībai mīlu ukraiņus!" - komentārā raksta iedzīvotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

1.marts 2022

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:51

Jaunākās diskusijas