Neticami! Pēc vairāk nekā 50 gadiem atrasts bezvēsts pazudis mednieks

tautaruna.lv 26.septembris 2021, 20:27
 
pexels.com
Pirms vairāk nekā 50 gadiem ASV, Aidaho bezvēsts pazuda, kāds mednieks. Pēc vairākām desmitgadēm beidzot ir izdevies atrast viņa mirstīgās atliekas, vēsta "People".

1968. gadā 39 gadus vecais Raimonds Džounss bija devies medībās. Vīrietis nepārnāca mājās, tāpēc tika izsludināts meklēšanā.

Vairākas dienas policija pārmeklēja mežu, bet viņiem neizdevās atrast nekādu noderīgu informāciju par vīrieša atrašanās vietu.

Vīrieša meklēšana tika pātraukta. Varasiestādes apgalvoja, ka vieta, kur vīrietis bija devies medīt ir ļoti bīstama, jo tas ir klinšains apvidus.

Tomēr pēc 53 gadiem, kādam citam medniekam pavisam nejauši izdevās atrast pazudušā vīrieša mirstīgās atliekas.

Uzejot cilvēka mirstīgās atliekas, mednieks nekavējoties sazinājās ar policiju, kura veica izmeklēšanu un pierādījās, ka tas tik tiešām ir pirms 53 gadiem bezvēsts pazudušais mednieks.

"Mednieks meklēja īsāko ceļu no viena medību apgabala uz otru, kad atrada cilvēka mirstīgās atliekas," sacīja policists.

Netālu tika atrasts arī pazudušā Raimonda maks, kurā atradās viņa dokumenti. Policijai ātri vien izdevās apstiprināt, ka tas ir pirms 53 gadiem pazudušā vīrieša līķis.

Raimonda sieva joprojām ir dzīva. Pēc atklājuma policija nekavējoties sazinājās ar viņa ģimeni, lai paziņotu jaunumus. Raimondam šogad būtu apritējuši 92 gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas