Gobzems: Tas, ko izdarījis Pavļuts un Kariņš, ir noziegums

tautaruna.lv 26.septembris 2021, 16:50
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Politiķis Aldis Gobzems nesen facebook publicējis ierakstu, kas izpelnījies viņa sekotāju atbalstu.

"Brīvprātīga vakcinācija ir risinājums. Risinājums samazināt mirstību, bet līdz ar vakcināciju cilvēki tiesiskā ziņā nekļūst par pārcilvēkiem. Viņi ir tādi paši kā citi. Tam, ka kāds nevakcinējas, ir miljons iemeslu - tieši tikpat, cik tam, kādēļ cilvēki vakcinējas. Katram savs.

Tas, ko ir izdarījis Pavļuts un Kariņš, tas ir noziegums,

jo ar savām darbībām viņi ir atņēmuši uzticību veselības aprūpes sistēmai un valstij. Viņi ar savu haotisko, spazmatisko un nekonsekvento rīcību ir grāvuši cilvēku ticību mūsu valstij. Saeimas vairākums un prezidents to ir atbalstījuši.

Šie cilvēki nekad vairs nedrīkst tikt ievēlēti. Saeimā joprojām tiek skatīts likums par kompensācijām tiem, kuriem ir blaknes no vakcinācijas. Tas nav likums, kurā ir jāizdomā, kā valsti aizsargāt no cilvēkiem.

Tas ir likums, kurš palīdzētu cilvēkiem sajust valsts rūpi par sevi. Rīkojoties tā, kā vairākums rīkojas ar šo likumu, apliecina to, kā varas partijas domā par cilvēkiem. Viņi domā, ka valsts ir jāiztīra no tās pilsoņiem. Mūsu valsts ir tās pilsoņi. Šim likumam ir jākalpo mūsu tautai. Un visiem citiem likumiem ir jākalpo mūsu valsts tautai, nevis lobiju grupām, atsevišķiem uzņēmumiem vai tādēļ, ka to prasa ES, ANO.

Neviens nedrīkst aizmirst to. Ja to aizmirst, tad ir jāsper tik daudz soļi, cik nepieciešams atpakaļ un jāsāk domāt no jauna. Kariņa valdības nomaiņa būtu šie nepieciešamie soļi atpakaļ, lai pārdomātu to, kur mēs atrodamies ar šīs krīzes pārvarēšanu un kas būtu jādara, lai vairākums Latvijas cilvēku justos līdzatbildīgi un pārliecināti par katru lēmumu, ko valdība lemj, lai pārvarētu to, kur mēs patreiz atrodamies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas