Linda pikta uz Uģi Kuģi: Man nepatīk, paej nost!

tautaruna.lv 16.aprīlis, 19:30
 
Ekrānšāviņš
Raidījuma “Ģimene burkā” dalībniece, krišnaīta Uģa Kuģa sieva Linda uzsākusi mācības autovadītāja apliecības iegūšanai, un jau drīzumā viņu gaida braukšanas nodarbības.

Tā kā neplānoti viena autoskolas nodarbība tiek atcelta, Uģis Kuģis nevēlas pieļaut, ka sieva kaut ko palaiž garām, tāpēc viņš skološanu ņem savās rokās un iejūtas instruktora Ivara lomā.

Uģis pārbauda Lindas zināšanas, vaicājot, vai viņa zina, kas ir labās rokas likums, un vai viņa spēj atšķirt zīmes un saprast krāsas. Šāds jautājums Lindu pilnībā izsit no sliedēm: “Es pat nezinu, kā uz šo atbildēt!” Tikmēr Uģis atzīst, ka viņam zīmju mācīšanās ir bijusi “pa lielu miglu”.

Imitējot, kāda būs Lindas pirmā braukšanas nodarbība, Uģis liek sievai iesēsties spēļu auto. “Vispirms tev jāpārbauda spoguļi, jāpiesprādzē josta, jāieslēdz gaismas. Ā, bet pirms iedarbini mašīnu, tev jānospiež.. sajūgs vai bremze? Man liekas, ka bremze,” māca Uģis. Viņš vienlaikus gan atzīst, ka vairs neatceras, kur atrodas katrs pedālis.

Tikmēr Lindas nervi neiztur: “Man nepatīk, paej nost! Es mācīšos pie instruktora, tu neesi pārliecināts par sevi, neuzticos tev.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:37

Jaunākās diskusijas