Tenisiste Viljamsa intervijas laikā "noliek pie vietas" žurnālistu

tautaruna.lv 10.jūlijs 2022, 14:45
 
AP/Scanpix/Leta
Amerikāņu tenisisti Venusu Viljamsu aizvadītajā nedēļā preses konferencē nepatīkami pārsteidza žurnālista jautājums. Sportiste neminstinoties izteica nepatīkamu pretjautājumu žurnālista virzienā, vēsta "People".

Venusa Viljamsa aizvadītajā nedēļa preses konferencē kopā ar tenisistu Džeimiju Mareju atbildēja uz žurnālistu jautājumiem.

Viss noritēja gludi līdz brīdim, kad viens no žurnālistiem uzdeva nepiemērotu jautājumu par abu tenisistu radiem.

Abi sportisti kopā piedalās Vimbldonas jaukto pāru sacensībās. Pēc uzvaras pirmās kārtas mačā, kāds reportieris duetam jautāja, vai Venusa un Džeimijs cer turnīra laikā izcīnīt labāku vietu par Serēnu Viljamsu (Venusas māsu) un Endiju Mareju (Džeimija brāli).

Žurnālists uzdeva sportistiem jautājumu, vai viņi ir gatavi uzvarēt, vai arī viņu mērķis ir tikai sakaut Serēnu un Endiju. "Vai esat gatavi uzvarēt, vai arī pirmais mērķis ir, kā pārvarēt trešo kārtu, ir sakaut Serēnu un Endiju?"

Venusa sākotnēji likās mazliet apmulsusi, taču mirkli vēlāk sportiste savam pāriniekam jautāja, kas tas vispār ir par jautājumu. Viņa sarkastiski žurnālistam sacīja, ka viņi labāki par šo visu. Tomēr reportieris turpināja uzstāt un vaicāja, vai abi sportisti ir ieradušies Vimbldonā, lai uzvarētu, vai gūtu tikai pieredzi.

Šajā brīdī Venusa bija patiesi nokaitināta un uzdeva jautājumu žurnālistam. "Vai jūs gatavojaties uzrakstīt labu rakstu, vai tikai puslīdz pienācīgu rakstu?"

Venusa Viljamsa ir amerikāņu tenisiste. Viņa profesionāles karjeru sāka 1994. gada oktobrī. Viljamsas labākais sasniegums WTA Tūres vienspēļu un dubultspēļu rangā ir sasniegtā 1. vieta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas