Pasaulslavens dziedātājs tiek apsūdzēts vardarbībā

tautaruna.lv 10.jūlijs 2022, 13:19
 
AFP/Scanpix/Leta
Popdziedātājs, hita "Livin' la Vida Loca" izpildītājs Rikijs Mārtins tiek apsūdzēts par vardarbīgu izturēšanos, ziņo "People".

Kāda persona iesniegusi sūdzību pret mākslinieku. Nav zināms, kas ir iesniedzis sūdzību, taču tai ir piedēvēts 54. likuma pants, kas nozīmē to, ka sūdzība tiek izskatīta saistībā ar vardarbību ģimenē.

Rikija Mārtina pārstāvji noliedz izskanējušās apsūdzības.

"Mēs esam pārliecināti, ka tad, kad šajā jautājumā atklāsies patiesie fakti, mūsu klients Rikijs Mārtins tiks pilnībā attaisnots," pauda mākslinieka pārstāvis.

Arī pats Rikijs Mārtins noliedz apsūdzības, ka bijis vardarbīgs.

"Apsūdzības pret Rikiju Mārtinu, kuru rezultātā ir izdots tuvošanās aizliegums, ir pilnīgi nepatiesas un safabricētas," sacīja Mārtina pārstāvji.

Policijas izdotais aizliegums paredz to, ka Mārtinam ir aizliegts tuvoties un sazināties ar sūdzības iesniedzēju.

Kā tiek ziņots, tad persona, kas izvirzījusi apsūdzību māksliniekam, sākotnēji nav vērsusies policijā, bet gan tiesā ar lūgumu, lai tiek izdots tuvošanās un kontaktēšanās aizliegums. Šobrīd lietu izskata gan policija, gan tiesa.

Rikijs Mārtins ir puertorikāņu izcelsmes popdziedātājs un aktieris. Pirmos panākumus viņš guva ar puišu grupu "Menudo", taču kopš 1991. gada sācis darboties kā solomākslinieks. Karjeras laikā ierakstus pārdevis vairāk nekā 60 miljonos kopiju. Viņš ir dibinājis bezpeļņas labdarības organizāciju "Ricky Martin Foundation". Mārtina 1999. gada singls "Livin' la Vida Loca" padarīja viņu par vienu no Latīņamerikas slavenākajiem un ievērojamākajiem māksliniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas