Skandalozais fotogrāfs Sokolovs dalās ar detaļām par privāto dzīvi

tautaruna.lv 29.aprīlis 2018, 15:31
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs ne reizi vien sociālajā tīklā facebook dalījies ar privātiem stāstiem no savas dzīves. Arī šoreiz viņš nav kautrējies atklāt detaļas par kādu notikumu pirms vairākiem gadiem.
"Kad man bija 23 gadi, es ļoti iemīlējos vienā meitenē. Pāris mēnešu laikā rožu un konfekšu periods jau beidzās un attiecības iestājās neliela krīze. Es izdomāju foršu plānu kā iepriecināt draudzeni un lai atkal viss būtu jauki. Tagad es zinu, ka plāns bija sūdīgs, bet toreiz šķita tīri labs. Aizbraucu uz Elkoru un nopirku krutāko Samsung mobilo. Lizingā uz gadu... Ikmēneša maksājums bija nedaudz lielāks par ceturtdaļu no mēneša algas. Muļķīgi, vai ne," sociālajā tīklā facebook raksta fotogrāfs.

"Skaisti iepakoju un devos dāvināt. Jau iztēlojos kā viņa priecāsies. Diemžēl realitātē bija citādāka. Kad ienācu dzīvoklī, draudzene uzreiz saka man kaut ko pārmest un braukt virsū. Tagad jau neatceros iemeslu, bet viņa uztaisīju lielu skandālu. Es kā idiots stāvēju koridorī. Skatījos šokēts, ar lielām acīm un turēju rokās maisiņu ar dāvanu. Man bija tik rūgti un pretīgi no tās situācijas. Es no sirds gribēju viņu pārsteigt un iepriecināt, bet viņa ar mani tā... Un tad es padomāju - kāda velna pēc, es viņai vispār kaut ko dāvināšu? Pagriezos un aizgāju prom."

Savu publicēto stāstu A.Sokolovs nobeidz pavisam īsi un lakoniski: "Tā es tiku pie forša telefona, kuru nekad pats sev nenopirktu. Lai to meiteni lieki nesāpinātu, es neko neteicu par dāvanu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:02

Jaunākās diskusijas